Kısıtlamaların Kalkması İle Birlikte Ak Parti İl Başkanı Alim Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Güncel Haberler 14.06.2021 10:49:41 0
Kısıtlamaların Kalkması İle Birlikte Ak Parti İl Başkanı Alim Saha Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim nor­mal­leş­mey­le bir­lik­te saha ça­lış­ma­la­rı­na hız verdi. Alim bir yan­dan esnaf zi­ya­ret­le­ri ya­pa­rak va­tan­daş­lar­la bir araya ge­lir­ken bir yan­dan da teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.

İl Baş­ka­nı Alim bugün ber­be­rin­de­ki il baş­kan yar­dım­cı­la­rıy­la bir­lik­te Ar­de­şen'de bir dizi prog­ra­ma ka­tıl­dı.
İl Baş­ka­nı Alim ilk ola­rak Ar­de­şen ilçe teş­ki­la­tıy­la bir araya ge­le­rek teş­ki­lat ça­lışm­la­rıy­la il­gi­li de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lun­du.
Ar­dın­dan Ar­de­şen Be­le­di­ye­si Kül­tür mer­ke­zin­de; İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Terzi, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni Kahya, ön­ce­ki dönem; ilçe yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, be­le­di­ye mec­li­si üye­le­ri, il genel mec­lis üye­le­ri, kadın kolu ve genç­lik kolu baş­kan­la­rı­nın ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len is­ti­şa­re top­lan­tı­sı­na ka­tıl­dı.
İl baş­ka­nı İshak Alim top­lan­tı­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da nor­mal­leş­me ile bir­lik­te AK Parti teş­ki­lat­la­rı­nın güçlü bir şe­kil­de sa­ha­da ola­ca­ğı­nı be­lir­te­rek,' Pan­de­mi do­la­yı­sıy­la zi­ya­ret­le­ri­mi­ze ara ver­mek du­ru­mun­da kal­mış­tık artık nor­mal­leş­mey­le bir­lik­te tüm teş­ki­lat­la­rı­mız­la sa­ha­da ola­ca­ğız.
Va­tan­da­şı­mız­la te­ma­sı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz ya­tı­rım­la­rı­mı­zı an­la­ta­ca­ğız. Hem­şe­ri­le­ri­mi­zin so­run­la­rı, ta­lep­le­ri­ni ve biz­le­re olan öne­ri­le­ri­ni din­le­ye­ce­ğiz.
Hem­şe­ri­le­ri­mi­zin dert­le­riy­le dert­le­nip, se­vinç­le­riy­le mutlu ola­ca­ğız. On­la­rın se­si­ne kulak ve­re­ce­ğiz on­la­rı din­le­ye­ce­ğiz. Allah'a şükür ili­mi­zin ya­tı­rım ko­nu­sun­da bir sı­kın­tı­sı yok. Tüm ya­tı­rım­la­rı­mız, başta mega pro­je­le­ri­miz olmak üzere büyük bir hızla devam edi­yor. O yüz­den bize düşen va­tan­daş­la­rı­mız­la iç içe olup iliş­ki­le­ri­mi­zi daha da güç­len­dir­mek­tir. Mil­le­tin se­si­ne kulak ver­me­li­yiz. Hem­şe­ri­le­ri­miz biz­ler için çok de­ğer­li­dir işte biz­ler on­la­ra ver­di­ği­miz bu de­ğe­ri his­set­tir­me­li­yiz. Teş­ki­lat ola­rak çok güç­lü­yüz bu gü­cü­mü­zü sa­ha­ya yan­sıt­ma­lı­yız."dedi.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °