Kısıtlamaların Kalkması İle Birlikte Ak Parti İl Başkanı Alim Saha Çalışmalarına Hız Verdi

Kısıtlamaların Kalkması İle Birlikte Ak Parti İl Başkanı Alim Saha Çalışmalarına Hız Verdi

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim nor­mal­leş­mey­le bir­lik­te saha ça­lış­ma­la­rı­na hız verdi. Alim bir yan­dan esnaf zi­ya­ret­le­ri ya­pa­rak va­tan­daş­lar­la bir araya ge­lir­ken bir yan­dan da teş­ki­lat ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.

İl Baş­ka­nı Alim bugün ber­be­rin­de­ki il baş­kan yar­dım­cı­la­rıy­la bir­lik­te Ar­de­şen'de bir dizi prog­ra­ma ka­tıl­dı.
İl Baş­ka­nı Alim ilk ola­rak Ar­de­şen ilçe teş­ki­la­tıy­la bir araya ge­le­rek teş­ki­lat ça­lışm­la­rıy­la il­gi­li de­ğer­len­dir­me­ler­de bu­lun­du.
Ar­dın­dan Ar­de­şen Be­le­di­ye­si Kül­tür mer­ke­zin­de; İlçe Baş­ka­nı Mus­ta­fa Terzi, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni Kahya, ön­ce­ki dönem; ilçe yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, be­le­di­ye mec­li­si üye­le­ri, il genel mec­lis üye­le­ri, kadın kolu ve genç­lik kolu baş­kan­la­rı­nın ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti­ri­len is­ti­şa­re top­lan­tı­sı­na ka­tıl­dı.
İl baş­ka­nı İshak Alim top­lan­tı­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da nor­mal­leş­me ile bir­lik­te AK Parti teş­ki­lat­la­rı­nın güçlü bir şe­kil­de sa­ha­da ola­ca­ğı­nı be­lir­te­rek,' Pan­de­mi do­la­yı­sıy­la zi­ya­ret­le­ri­mi­ze ara ver­mek du­ru­mun­da kal­mış­tık artık nor­mal­leş­mey­le bir­lik­te tüm teş­ki­lat­la­rı­mız­la sa­ha­da ola­ca­ğız.
Va­tan­da­şı­mız­la te­ma­sı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz ya­tı­rım­la­rı­mı­zı an­la­ta­ca­ğız. Hem­şe­ri­le­ri­mi­zin so­run­la­rı, ta­lep­le­ri­ni ve biz­le­re olan öne­ri­le­ri­ni din­le­ye­ce­ğiz.
Hem­şe­ri­le­ri­mi­zin dert­le­riy­le dert­le­nip, se­vinç­le­riy­le mutlu ola­ca­ğız. On­la­rın se­si­ne kulak ve­re­ce­ğiz on­la­rı din­le­ye­ce­ğiz. Allah'a şükür ili­mi­zin ya­tı­rım ko­nu­sun­da bir sı­kın­tı­sı yok. Tüm ya­tı­rım­la­rı­mız, başta mega pro­je­le­ri­miz olmak üzere büyük bir hızla devam edi­yor. O yüz­den bize düşen va­tan­daş­la­rı­mız­la iç içe olup iliş­ki­le­ri­mi­zi daha da güç­len­dir­mek­tir. Mil­le­tin se­si­ne kulak ver­me­li­yiz. Hem­şe­ri­le­ri­miz biz­ler için çok de­ğer­li­dir işte biz­ler on­la­ra ver­di­ği­miz bu de­ğe­ri his­set­tir­me­li­yiz. Teş­ki­lat ola­rak çok güç­lü­yüz bu gü­cü­mü­zü sa­ha­ya yan­sıt­ma­lı­yız."dedi.

Haber Merkezi