Tarih: 14.06.2021 10:55

Çay Çarşısı Ağustos ayında hizmete girecek

Facebook Twitter Linked-in

Rize Ti­ca­ret Bor­sa­sı (RTB), Rize Be­le­di­ye­si ve DOKAP iş­bir­li­ği ile ya­pı­lan Çay Çar­şı­sı pro­je­sin­de, çevre dü­zen­le­me ve kule ça­lış­ma­la­rı baş­la­dı.

Çay Çar­şı­sı'nın Ağus­tos ayın­da hiz­me­te gir­me­si­ni bek­le­dik­le­ri­ni be­lir­ten Rize Ti­ca­ret Bor­sa­sı Baş­ka­nı Meh­met Er­do­ğan, 'Çay çar­şı­sın­da bu­lu­nan iş yer­le­ri­nin ta­ma­mı bitti, çevre dü­zen­le­me ça­lış­ma­la­rı­nı baş­lat­tık.
Bunun ya­nın­da seyir ku­le­si için karar ver­di­ği­miz mal­ze­me­nin gel­me­si­ni bek­li­yo­ruz, önü­müz­de­ki gün­ler­de mal­ze­me gel­me­si ile bir­lik­te man­to­la­ma ça­lış­ma­la­rı­nı baş­la­ta­ca­ğız" dedi.
Pan­de­mi ne­de­niy­le bazı ge­cik­me­ler ol­du­ğu­nu be­lir­ten Er­do­ğan, 'Daha önce bi­ti­ril­me­si ge­re­ki­yor­du, firma çok iyi ça­lış­tı, kule in­şa­atı­mız tamam.
Ay so­nu­na kadar çevre dü­zen­le­me ça­lış­ma­la­rı­nın bit­me­si­ni ümit edi­yo­ruz, bu ça­lış­ma­lar ile bir­lik­te bir tek seyir ku­le­si ka­la­cak ve bu ça­lış­ma­la­ra ağır­lık ve­re­ce­ğiz." dedi. Alt yapı ça­lış­ma­la­rı devam eden Çay çar­şı­sın­da çay bah­çe­si itina ile ha­zır­la­nı­yor. Çay çar­şı­sı or­ta­sın­da yer alan Çay bah­çe­si yerli ve ya­ban­cı tu­rist­le­rin hiz­me­ti­ne açı­la­cak.

Rize


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —