'MAKİNA PARKIMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYOR YENİ PALETLİ EKSKAVATÖRÜMÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'

Güncel Haberler 15.06.2021 15:56:59 0

Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı ÇİFTÇİ;

'MAKİNA PARKIMIZ HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜÇLENİYOR YENİ PALETLİ EKSKAVATÖRÜMÜZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'Çayeli Belediye Baş­ka­nı­ Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'nin gi­ri­şim ve gö­rüş­me­le­ri ne­ti­ce­sin­de Cum­hur­baş­kan­lı­ğı St­ra­te­ji Baş­kan­lı­ğın­dan almış ol­du­ğu hibe ile Çayeli Be­le­di­ye­sine DMO'dan yeni 14 ton­luk pa­let­li eks­ka­va­tö­rü ka­zan­dırıldı.

Çayeli Belediye Başkanı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yaptığı açıklamada;
Bugün ki pi­ya­sa de­ğe­ri 870.000 TL ci­va­rın­da olan yeni eks­ka­va­tö­rü­mü­zü 690.000 TL'ye ma­ki­ne par­kı­mı­za kat­mış olduk.
Bu­nun­la bir­lik­te iler­le­yen gün­ler­de de yeni si­pa­ri­şi ve­ril­miş olan 23 ton­luk bir eks­ka­va­tö­rü­mü­zü de ma­ki­ne par­kı­mı­za ka­zan­dı­ra­ca­ğız.
Yeni ma­ki­na­mız il­çe­mi­ze ha­yır­lı olsun. İnşal­lah güzel ça­lış­ma­lar­da ka­za­sız be­la­sız kul­lan­ma­yı nasip eder.
Biz­ler­de bu ma­ki­na­yı be­le­di­ye­mi­ze ka­zan­dır­mak­tan mut­lu­yuz. Özel­lik­le bu ma­ki­na­nın be­le­di­ye­mi­ze ka­zan­dı­rıl­ma­sın­da kat­kı­sı bu­lu­nan Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za, Hu­kü­me­ti­mi­ze, karar al­ma­da ve­si­le olan be­le­di­ye mec­li­si­mi­zin tü­mü­ne te­şek­kür­le­ri­mi­zi ile­ti­yo­rum. Eli­miz­den gel­di­ği kadar İlçe­mi­ze ma­ki­ne olsun proje olsun ka­zan­dır­ma­ya gay­ret gös­te­re­ce­ğiz.
Dış kay­nak­la­rı kul­la­na­rak daha fazla hiz­met al­ma­yı he­def­li­yo­ruz. Daha önce de ma­ki­ne par­kı­mı­za araç­lar ka­zan­dır­dık bu so­nun­cu­su değil de­va­mı da ge­lecek di­ye­rek açık­la­ma­sı­na devam etti.


Haber-Foto: İbrahim SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °