İpsiz Recep Ölümünün 93. Yıl Dönümünde Anıldı

Güncel Haberler 17.06.2021 10:21:06 0
İpsiz Recep Ölümünün 93. Yıl Dönümünde Anıldı

Ri­ze­li Ku­va-ı Mil­li­ye kah­ra­ma­nı İpsiz Recep, ölü­mü­nün 93. yıl dö­nü­mün­de Rize Sahil Parkı'nda dü­zen­le­nen tö­ren­le anıl­dı.

Rize Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan or­ga­ni­ze edi­len prog­ram, İpsiz Recep'in Sahil Par­kın­da bu­lu­nan anıtı önün­de ya­pıl­dı. Ölü­mü­nün 93. yıl dö­nü­mü anı­sı­na dü­zen­le­nen anma prog­ra­mı­na, Rize Vali Yar­dım­cı­sı Bay­ram Sağır, Rize Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Meh­met Yol­daş, İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin Emen, İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı, İl Tarım ve Orman Mü­dü­rü Murat Genç, kamu ve sivil top­lum ku­ru­lu­şu tem­sil­ci­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı.
Saygı du­ru­şu ve İstik­lal Marşı ile baş­la­yan prog­ra­mın ar­dın­dan Rize Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Meh­met Yol­daş ta­ra­fın­dan günün anlam ve öne­mi­ni be­lir­ten bir ko­nuş­ma ya­pıl­dı. Ko­nuş­ma­nın ar­dın­dan İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı ta­ra­fın­dan tüm şe­hit­ler ve milli mü­ca­de­le kah­ra­man­la­rı­nın ruhu için edi­len du­anın ar­dın­dan prog­ram son buldu.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °