Tarih: 19.06.2021 09:39

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, Ayder Yaylası'ndaki Çalışmaları Değerlendirdi

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ömer İleri: 'TOKİ li­der­li­ğin­de beş ba­kan­lı­ğı­mı­zın ko­or­di­ne­sin­de bu­ra­da bir dö­nü­şüm ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor. Ger­çek­ten ince plan­la­nan bir dö­nü­şüm pro­je­si.'

AK Parti Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ömer İleri, Rize'nin Çam­lı­hem­şin il­çe­si­ne bağlı Ayder Yay­la­sı'nda TOKİ ta­ra­fın­dan ya­pı­mı devam eden kent­sel dö­nü­şüm ça­lış­ma­la­rı ile il­gi­li, 'TOKİ li­der­li­ğin­de beş ba­kan­lı­ğı­mı­zın ko­or­di­ne­sin­de bu­ra­da bir dö­nü­şüm ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor. Ger­çek­ten ince plan­la­nan bir dö­nü­şüm pro­je­si.' dedi.
İleri, çe­şit­li prog­ram­lar için gel­di­ği Rize'nin Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de Be­le­di­yes­por te­sis­le­rin­de, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Osman Ha­şi­moğ­lu ve ilçe teş­ki­la­tı ile bir araya geldi. Ya­pı­mı devam eden ça­lış­ma­lar hak­kın­da Ha­şi­moğ­lu'ndan bilgi alan İleri, daha sonra AK Parti İl Baş­ka­nı İshak Alim ile bir­lik­te Ayder Yay­la­sı'na çı­ka­rak ça­lış­ma­la­rı ye­rin­de in­ce­le­di. İleri, va­tan­daş­lar­la gö­rü­şe­rek ta­lep­le­ri­ni din­le­di.
İleri, yap­tı­ğı açık­la­ma­da, Ayder'in sa­de­ce Rize'nin değil Tür­ki­ye'nin bir de­ğe­ri ol­du­ğu­nu söy­le­di. Ta­bi­at ve coğ­ra­fi gü­zel­li­ği açı­sın­dan Ayder'in çok fark­lı bir yeri ol­du­ğu­na işa­ret eden İleri, 'Ayder'e sahip çık­mak du­ru­mun­da­yız. Bi­lin­di­ği gibi ön­ce­ki sü­reç­te hafif yo­ğun­luk­ta bir ya­pı­laş­ma ya­şan­mış­tı. Bo­zul­ma nok­ta­sı­na yak­la­şı­yor­du ki dev­le­ti­mi­zin o nok­ta­da bir mü­da­ha­le­si oldu. TOKİ li­der­li­ğin­de beş ba­kan­lı­ğı­mı­zın ko­or­di­ne­sin­de bu­ra­da bir dö­nü­şüm ha­ya­ta ge­çi­ri­li­yor. Ger­çek­ten ince plan­la­nan bir dö­nü­şüm pro­je­si. Düz­gün şe­kil­de ya­pı­lan ote­lin­den tutun, araç tra­fi­ği­ni en­gel­le­yecek oto­par­kı­na, ter­mal te­si­si­ne kadar, arıt­ma sis­tem­le­ri­ne kadar ol­duk­ça kap­sam­lı bir dö­nü­şüm pro­je­si.' diye ko­nuş­tu.
Göz­lem­le­ri­nin olum­lu ol­du­ğu­nu vur­gu­la­yan İleri, 'Bu­ra­nın do­ku­su­na uygun bir dö­nü­şüm iler­li­yor. Tabii bazı va­tan­daş­la­rı­mı­zın ope­ras­yo­nel sü­reç­ler­le il­gi­li has­sa­si­yet­le­ri var, bun­la­rı da göz­lem­li­yo­ruz.
Be­le­di­ye baş­ka­nı­mız ve il teş­ki­lat baş­ka­nı­mız has­sa­si­yet­le­ri ya­ki­nen takip edi­yor­lar.
İnşal­lah bun­lar so­nuç­lan­dı­ra­cak, bir düz­lü­ğe çı­kı­la­cak ve güzel bir sonuç kar­şı­mı­za çı­ka­cak.' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
İleri, daha sonra Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de es­na­fı zi­ya­ret etti. Ar­dın­dan Pazar il­çe­si­ne geçen İleri, bu­ra­da da çe­şit­li te­mas­lar­da bu­lu­na­rak va­tan­daş­lar­la gö­rü­şe­rek ta­lep­le­ri­ni din­le­di.


Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —