RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AK "ORTAK PAYDAMIZ RİZE"

Güncel Haberler 23.06.2021 09:42:48 0
RİZE MERKEZ İLÇE BAŞKANI AK

Rize, Ak Parti Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak, Ekrem Orhon Ma­hal­le­sin­de esnaf ve va­tan­daş­lar­la bir araya ge­le­rek "İlk gün­den iti­ba­ren hep aynı şeyi ifade edi­yo­ruz. Ça­lın­ma­dık kapı bı­rak­ma­ya­ca­ğız, ev ev, kapı kapı do­la­şa­rak, gö­nül­le­re do­ku­na­ca­ğız" dedi.

Baş­kan Ak, AK Parti Rize İl YK Üyesi Meh­met Terzi, İlçe Baş­kan Yard. Zafer Topçu, Bay­ram Ali Ça­poğ­lu, İshak Ye­ni­ya­zı­cı, Rize Be­le­di­ye Baş­kan Yard. Mu­hit­tin Aydın Bil­sel, Mer­kez İlçe YK Üyesi Yasin Gü­loğ­lu ve ma­hal­le baş­ka­nı Ali Şükrü De­li­bal­ta ile bir­lik­te Ekrem Orhon Ma­hal­le­sin­de­ki esnaf ve va­tan­daş­lar­la bir araya ge­le­rek, soh­bet etti.
Mer­kez İlçe Baş­ka­nı Burak Ak "Gö­re­ve gel­di­ği­miz gün­den bu yana Cuma sa­ba­hı namaz prog­ram­la­rı ger­çek­leş­ti­re­rek, Pan­de­mi ko­şul­la­rı­nın has­sa­si­ye­ti­ne uyum içe­ri­sin­de Mer­kez İlçe­mi­ze bağlı bütün köy ve ma­hal­le­le­ri­miz­de teş­ki­lat­la­rı­mız­la ve va­tan­daş­la­rı­mız­la bir araya gel­dik.
Yaz dö­ne­mi­nin baş­la­ma­sı ile bir­lik­te artık daha çok ma­hal­le­le­ri­miz­de es­naf­la­rı­mız­la bir araya gel­me­yi plan­lı­yo­ruz.
Biz pey­nir ve si­mi­ti­miz­le bir sabah an­sı­zın ge­le­bi­li­riz di­ye­rek, tüm es­naf­la­rı­mı­zın ka­pı­sı­nı çal­ma­yı he­def­li­yo­ruz.
Es­na­fı­mı­zın va­tan­da­şı­mı­zın her zaman ya­nın­da­yız. İlk gün­den iti­ba­ren hep aynı şeyi ifade edi­yo­ruz.
Ça­lın­ma­dık kapı bı­rak­ma­ya­ca­ğız, ev ev, kapı kapı do­la­şa­rak, gö­nül­le­re do­ku­na­ca­ğız.Bu min­val­de ham­dol­sun bütün teş­ki­la­tı­mız ilk günkü aşkla ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor.
Ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sek­te­ye uğ­ra­tan Pan­de­mi dö­ne­mi­nin bit­me­si­ni tüm dünya gibi bizde canı gö­nül­den is­ti­yo­ruz.
İnşal­lah ya­pı­lan ça­lış­ma­lar ve he­pi­mi­zin öz­ve­ri­li dav­ra­nış­la­rı ne­ti­ce­sin­de bu sü­reç­ten de yakın za­man­da kur­tul­muş olu­ruz.
He­pi­mi­zin ortak pay­da­sı Rize ve Rize'miz için en iyi­si­ne ulaş­mak. Bu an­lam­da her­kes elini taşın al­tı­na koy­ma­lı.
Şu anda ili­miz­de çok büyük büt­çe­li ya­tı­rım­lar olu­yor.
İnşal­lah yakın za­man­da Rize'miz çok fark­lı bir çeh­re­ye ka­vu­şa­cak gerek kent­sel dö­nü­şüm pro­je­le­ri, ge­rek­se Ha­va­li­ma­nı, Lo­jis­tik Mer­ke­zi ve daha bir­çok proje ile bir­lik­te ili­miz 81 il içe­ri­sin­de adın­dan söz et­ti­recek bir aşa­ma­ya ge­lecek. Bu pro­je­ler hem is­tih­dam an­la­mın­da hem de eko­no­mik an­lam­da ili­mi­zin refah se­vi­ye­si­ni yük­sel­tecek de­ğer­de pro­je­ler. Bu pro­je­le­ri­mi­zi ili­mi­ze ka­zan­dı­ran, başta Genel Baş­ka­nı­mız ve Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip Er­do­ğan olmak üzere pay sa­hi­bi olan her­kes­ten Allah razı olsun" dedi. İlçe Baş­ka­nı Burak Ak ve be­ra­be­rin­de­ki ekip, ma­hal­le es­na­fı­nın görüş ve öne­ri­le­ri­ni din­le­di.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °