İlçemize 2 İlimiz genelinde toplamda 10 uzman münhal kadrosu açıldı

Güncel Haberler 29.06.2021 09:58:54 0
İlçemize 2 İlimiz genelinde toplamda 10 uzman münhal kadrosu açıldı

Sağ­lık Ba­kan­lı­ğın­ca İli­mi­zin son de­re­ce elzem olan Tıbbi On­ko­lo­ji ile Çocuk He­ma­to­lo­ji ve On­ko­lo­ji kad­ro­la­rı olmak üzere 10 uzman mün­hal kad­ro­su açıl­dı.

  1. Dönem Dev­let Hiz­me­ti Yü­küm­lü­lü­ğü Ku­ra­sı ile Rize'ye bir­çok uz­ma­nın yanı sıra uzun yıl­lar sonra Çocuk He­ma­to­lo­ji­si ve On­ko­lo­ji­si kad­ro­su açıl­dı. Sağ­lık Ba­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si­ne 1 tıbbı on­ko­lo­ji uz­ma­nı, 1 nef­ro­lo­ji uz­ma­nı, 1 acil tıp uz­ma­nı, 1 çocuk sağ­lı­ğı ve has­ta­lık­la­rı uz­ma­nı, 1 çocuk he­ma­to­lo­ji­si ve on­ko­lo­ji­si uz­ma­nı kad­ro­su açıl­dı. Ça­ye­li İsha­koğ­lu Dev­let Has­ta­ne­si­ne 1 iç has­ta­lık­la­rı uz­ma­nı ile 1 çocuk sağ­lı­ğı ve has­ta­lık­la­rı uz­ma­nı kad­ro­su açı­lır­ken, Kaç­kar Dev­let Has­ta­ne­si­ne ise 1 Rad­yo­lo­ji uz­ma­nı ile 1 anes­te­zi­yo­lo­ji ve re­ani­mas­yon uz­ma­nı kad­ro­su açıl­dı. Ay­rı­ca Pazar İlçe Sağ­lık Mü­dür­lü­ğü­ne de Aile he­kim­li­ği uz­ma­nı mün­hal kad­ro­su açıl­dı.
    1. Dönem Dev­let Hiz­me­ti Yü­küm­lü­lü­ğü Ku­ra­sı ile boş kad­ro­la­ra ya­pı­la­cak ter­cih­ler so­nu­cun­da ata­ma­sı ya­pı­la­cak olan he­kim­ler, Tem­muz ayı içe­ri­sin­de Rize'ye ge­le­rek gö­re­ve baş­la­ya­cak.Mem­le­ke­ti­mi­ze büyük ya­ra­rı ola­cak olan bu uzman he­kim­le­ri­mi­zin ili­mi­ze ka­zan­dı­rıl­ma­sı­na yoğun des­tek ve gay­ret gös­te­ren Sağ­lık Bakan Yar­dım­cı­sı Sayın Dr. Şu­ayip Bi­rin­ci 'ye, Rize Va­li­si Sayın Kemal Çeber'e, Mil­let­ve­kil­le­ri­miz Sayın Ha­ya­ti Ya­zı­cı, Sayın Osman Aşkın Bak ve Sayın Mu­ham­med Avcı ile Ak Parti İl Baş­ka­nı Sayın İshak Alim'e te­şek­kür edi­yo­ruz de­nil­di.

Haber: Mus­ta­fa SAKLI


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °