Rizespor'da başkanlığa Tahir Kıran seçildi

Güncel Haberler 30.06.2021 11:27:26 0
Rizespor

Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Ola­ğa­nüs­tü Genel Ku­ru­lu'nda baş­kan­lı­ğa oy bir­li­ği ile Tahir Kıran se­çil­di.

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si Kong­re ve Kül­tür Mer­ke­zi'nde ger­çek­leş­ti­ri­len ve 217 de­le­ge­den 153'ünün ka­tıl­dı­ğı kong­re­nin divan baş­kan­lı­ğı­nı, Rize Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin yaptı.
Mev­cut baş­kan Hasan Kar­tal, bu­ra­da yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da aday ol­ma­dı­ğı­nı ha­tır­la­tıp, Çay­kur Ri­zes­por'a her zaman des­tek ver­me­ye devam ede­ce­ği­ni söy­le­di.
Yö­ne­tim ku­ru­lu ve de­ne­tim ku­ru­lu ra­por­la­rı­nın okun­ma­sı­nın ar­dın­dan ger­çek­leş­ti­ri­len se­çim­de tek aday olan Tahir Kıran, oy bir­li­ğiy­le baş­kan­lı­ğa ge­ti­ril­di.
Kıran: 'Ri­zes­por'da köklü bir de­ği­şim için sa­ha­ya çı­kı­yo­ruz'Ku­lü­bün yeni baş­ka­nı Tahir Kıran, genel ku­ru­lun te­vec­cüh gös­te­rip gö­re­vi ken­di­le­ri­ne ver­me­sin­den mut­lu­luk duy­du­ğu­nu ifade etti.
Onur ve gurur ve­ri­ci bir gö­re­ve gel­di­ği­nin al­tı­nı çizen Kıran, 'Çay­kur Ri­zes­por baş­kan­lı­ğı, tıpkı benim gibi her Ri­ze­li­nin gurur du­ya­ca­ğı, gö­nül­den is­te­ye­ce­ği şe­ref­li bir ma­kam­dır.
Bu­gü­ne kadar maddi, ma­ne­vi hiç­bir des­te­ği esir­ge­me­di­ğim, mem­le­ke­ti­min me­da­rı if­ti­ha­rı Ri­zes­por'a hiz­met et­me­nin mut­lu­lu­ğu­nu ya­şa­ya­ca­ğım.' diye ko­nuş­tu.Kıran, Ri­ze­li ola­rak Çay­kur Ri­zes­por'a hiz­met borcu ol­du­ğu­na işa­ret ede­rek, 'Rah­met­li babam, hem­şeh­ri­niz Tur­gut Kıran, bize Rize sev­gi­si­ni miras bı­rak­tı. O tam bir Rize sev­da­lı­sı ol­ma­nın yanı sıra, iyi bir Ri­zes­por­luy­du.
'Eğer bir işe dört elle sa­rıl­ma­ya­cak­sa­nız, o işe bu­laş­ma­yın.
Ya bir işi tam yapın ya da o işe hiç gir­me­yin.' öğü­dü­nü de bize veren oydu.' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
Kim­se­yi ma­ze­ret­ler­le boğma gibi bir dü­şün­ce­le­ri­nin ol­ma­dı­ğı­nı vur­gu­la­yan Kıran, şu gö­rüş­le­ri­ni ak­tar­dı:'Bizim tek gö­re­vi­miz var­dır, o da ge­mi­yi sağ­lam ve sağ­lık­lı şe­kil­de li­ma­na ge­tir­mek­tir. Ni­te­kim ben de de­niz­ci­lik­te­ki bu düs­tu­ru­mu­zu ku­lü­bü­mü­ze ta­şı­ma­ya ça­lı­şa­ca­ğım. Ba­ha­ne üret­me­den, so­ru­nun par­ça­sı değil, çözüm anah­ta­rı ola­ca­ğız. Çözüm üre­te­bi­lecek güçlü bir kad­roy­la, ba­şa­rı­lı yıl­lar için ge­li­yo­ruz. Bu ca­mi­anın men­fa­at­le­ri­ni ön plan­da tut­mak ve ge­le­ce­ği­ni inşa etmek ama­cıy­la yola çık­tık. Ri­zes­por'u sa­de­ce Rize iline sı­kı­şıp kal­mak­tan kur­ta­ra­ca­ğız ve bu büyük ca­mi­ayı ile­ri­ye ta­şı­ya­ca­ğız.'Kıran, Çay­kur Ri­zes­por ca­mi­ası­nı hem saha için­de hem de saha dı­şın­da en iyi şe­kil­de tem­sil ede­cek­le­ri­ni dile ge­ti­re­rek, 'Ri­zes­por'da köklü bir de­ği­şim için sa­ha­ya çı­kı­yo­ruz. Bir araya gel­mek, bir­lik­te­li­ğin baş­lan­gı­cı­dır. Ri­zes­por ef­sa­ne­si­ni ya­rın­la­ra ta­şı­ya­bil­mek, büyük ba­şa­rı­la­ra imza ata­bil­mek ve amaç­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­tir­mek için bir­lik­te, omuz omuza yü­rü­ye­bil­mek ge­re­kir.' açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
BAŞ­KAN TAHİR KIRAN
YÖNETİM KU­RU­LU ASIL
1- MUS­TA­FA YA­ZI­CI, 2 NİYAZİ METE, 3- ALİ HAY­DAR ER, 4- YUSUF ZİYA ALİM, 5- SELİM SELİMOĞL, 6- AHMET YIL­MAZ ZEHİROĞLU, 7- SER­KAN KARAVİN, 8- BİLGE­HAN BAY­RA­MOĞ­LU, 9- CEY­HUN KA­ZAN­CI, 10- ZEKİ KA­RA­OĞ­LU, 11- OKTAY SEY­ME­NOĞ­LU, 12- TAN SİPAHİ, 13- HASAN TÜRÜT, 14- MU­HAM­MET METE, 15- HASAN YAVUZ BAKIR, 16- SEDAT ABA­NOZ, 17- TALHA KÜ­ÇÜK­VAR, 18- NU­RUL­LAH HAŞİMOĞLU, YEDEK 1 SEMA TOR­NA­C, 2- MEH­MET ÖME­ROĞ­LU, 4- ÖZGÜR ŞAFAK, 7- KADER TİBU­KOĞ­LU, 5- UMUT YA­ZI­CI, 6- ADİL EKŞİOĞLU, 3- HÜSEYİN UZUN
DE­NET­LE­ME KU­RU­LU ASIL
1- SE­LA­HATTİN BAKIR, 2- ALİ ÇELİK, 3- İSMAİL KO­CA­MAN YEDEK 1- DİLEK ŞİŞMAN­LAR, 3- MELEK BA­KOĞ­LU, 2- ER­CÜ­MENT MAMATİ DİSİPLİN KU­RU­LU ASIL
1- YIL­MAZ KAT­MER, 2- ATEŞ HATİNOĞLU, 3, ÖMER FARUK BA­KOĞ­LU YE­DE­K 1 NECATİ DİLİ, 2- İNÖNÜ BA­KOĞ­LU, 3- İSHAK ÖZ­GÜR­
Yö­ne­tim Ku­ru­lu üye­le­ri ara­sın­da­ki görev da­ğı­lı­mı ise şu şe­kil­de ger­çek­leş­ti: BAŞ­KAN: TAHİR KI­RAN­BAŞ­KAN VEKİLİ: MUS­TA­FA YA­ZI­CI­BAŞ­KAN YAR­DIM­CI­SI: NİYAZİ ME­TE­BAŞ­KAN YAR­DIM­CI­SI (Ma­li-Per­so­nel-Te­sis­ler-Sa­tın Alma): ALİ HAY­DAR ER­BAŞ­KAN YAR­DIM­CI­SI - BASIN SÖZ­CÜ­SÜ: SELİM SELİMOĞ­LU­BAŞ­KAN YAR­DIM­CI­SI: YUSUF ZİYA ALİMAS­BAŞ­KAN - STAD­YUM SOR.: YIL­MAZ ZEHİROĞ­LU­AS­BAŞ­KAN- ALT­YA­PI VE AMA­TÖR BRANŞ­LAR SOR.: SER­KAN KARAVİNAS­BAŞ­KAN: BİLGE­HAN BAY­RA­MOĞ­LU­AS­BAŞ­KAN - GENEL SEK­RE­TER: CEY­HUN KA­ZAN­CI­AS­BAŞ­KAN: ZEKİ KA­RA­OĞ­LUS­PON­SOR­LUK VE REK­LAM SO­RUM­LU­SU: TAN SİPAHİİNŞAAT VE TEKNİK İŞLER SO­RUM­LU­SU: OKTAY SEY­ME­NOĞ­LU­SAĞ­LIK İŞLERİ KOMİSYONU BAŞ­KA­NI: HASAN TÜ­RÜT­RESMİ KU­RUM­LAR SO­RUM­LU­SU: MU­HAM­MET ME­TE­MED­YA, PRO­TO­KOL, ADREDİTAS­YON VE HALK­LA İLİŞKİLER SOR.: HASAN YAVUZ BA­KIR­TA­RAF­TAR SO­RUM­LU­SU: SEDAT ABA­NOZ­SAĞ­LIK İŞLERİ KOMİSYONU ÜYESİ: TALHA KÜ­ÇÜK­VA­ROR­GANİZAS­YON SO­RUM­LU­SU: NU­RUL­LAH HAŞİMOĞLU


Ha­ber-Fo­to: Cen­giz YIL­DI­RIM


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °