DİYARBAKIR AK KADROLAR RİZE'DE KAMPA GİRDİ

Güncel Haberler 28.07.2021 12:25:23 0
DİYARBAKIR AK KADROLAR RİZE

Ak Parti Di­yar­ba­kır İl Baş­ka­nı Mu­ham­met Şerif Aydın, Di­yar­ba­kır İl teş­ki­la­tı ile bir­lik­te üç gün­lük eği­tim kampı için gel­di­ği Rize'de bir dizi prog­ram ger­çek­leş­tir­di.

Rize'ye 3 gün­lük eği­tim kampı için gelen Ak Parti Di­yar­ba­kır il Baş­ka­nı Mu­ham­met Şerif Aydın ve Di­yar­ba­kır İl teş­ki­la­tı Ak Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı­nı zi­ya­ret etti. İl Baş­ka­nı Mu­ham­met Şerif Aydın'a İl Baş­kan yar­dım­cı­la­rı, İl Kadın kolu Baş­ka­nı Mü­zey­yen Kaya, İl Genç­lik Kolu Baş­ka­nı Mah­sum Me­li­koğ­lu ve Di­yar­ba­kır İl Teş­ki­lat men­sup­la­rı ve Bağ­lar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Hü­se­yin Be­yoğ­lu eşlik etti.
Ak Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı zi­ya­re­ti­nin ar­dın­dan Rize Be­le­di­ye­si­ne geçen Di­yar­ba­kır he­ye­ti bu­ra­da Be­le­di­ye Baş­ka­nı Rahmi Metin ile bir araya geldi. Ak Parti Rize İl Teş­ki­la­tı ile be­ra­ber ger­çek­leş­ti­ri­len yemek prog­ra­mın­dan sonra yoğun ya­ğı­şa rağ­men Di­yar­ba­kır İl teş­ki­la­tı ve Ak Parti Rize teş­ki­la­tı ara­sın­da 5-5 ‘lik skor­la biten dost­luk maçı ya­pıl­dı.
Ya­pı­lan maçın ar­dın­dan Rize zi­ya­re­ti­ni de­ğer­len­di­ren Di­yar­ba­kır İl Baş­ka­nı Mu­ham­met Şerif Aydın " Çok ke­yif­li ve ve­rim­li bir kamp prog­ra­mı ger­çek­leş­tir­dik.Ak Parti Rize İl Baş­kan­lı­ğı­mı­za mi­sa­fir­per­ver­lik­le­rin­den do­la­yı çok te­şek­kür edi­yo­ruz. Rize İl Baş­kan­lı­ğı­mı­zın bu güzel mü­sa­ba­ka­sın­da biz Di­yar­ba­kır Ak Parti İl teş­ki­lat­la­rı ola­rak, Rize İl Baş­kan­lı­ğı ile yap­mış ol­du­ğu­muz bu dost­luk ma­çı­nı be­ra­be­re bi­tir­dik. Rab­bim­de bizim bir­li­ği­mi­zi, be­ra­ber­li­ği­mi­zi, dir­li­ği­mi­zi de daim ey­le­sin in­şal­lah. Biz­ler­de son­ba­har­da in­şal­lah Rize İl Baş­kan­lı­ğı­mı­zı Di­yar­ba­kır'da ağır­la­mak için sa­bır­sız­lık­la bek­li­yor ola­ca­ğız. Ken­di­le­ri­ni Di­yar­ba­kır'da kar­şı­la­ya­ca­ğız. Bugün yap­mış ol­duk­la­rı ne­za­ke­ti bizde gös­te­re­ce­ğiz ve maçı be­ra­be­re bi­ti­re­ce­ğiz in­şal­lah" dedi. Ak Parti Rize İl Baş­kan Ve­ki­li Yunus Çoruh nazik zi­ya­ret­le­rin­den do­la­yı Di­yar­ba­kır İl Baş­ka­nı Mu­ham­met Şerif Aydın ve onun nez­din­de tüm teş­ki­la­tı­na te­şek­kür etti. "Biz zaten Di­yar­ba­kır ile kar­deş­tik bu zi­ya­ret­le kar­deş­li­ği­miz­de daha da per­çin­leş­miş oldu. Allah nasip eder­se in­şal­lah bu zi­ya­ret­le­ri­miz kar­şı­lık­lı ola­rak bun­dan sonra da devam eder. Tabii bu maç­lar işin rengi bugün güzel bir mü­sa­ba­ka oldu yağ­mu­run al­tın­da he­pi­miz için güzel bir ha­tı­ra oldu. Ben baş­ka­nı­mı­zın şah­sın­da bütün Di­yar­ba­kır teş­ki­la­tı­mı­za ve bu­ra­dan Di­yar­ba­kır hal­kı­mı­za da şük­ran­la­rı­mı­zı say­gı­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. İl teş­ki­la­tı ola­rak he­pi­niz­den Allah razı olsun. Allah bir­li­ği­mi­zi be­ra­ber­li­ği­mi­zi daim ey­le­sin in­şal­lah" dedi.


Haber: B. Ali Ka­val­cı
Foto: Ak Parti Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °