YENİ GÖREVE GELEN RİZE MÜSİAD'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

YENİ GÖREVE GELEN RİZE MÜSİAD

Müs­ta­kil Sa­na­yi­ci ve İşa­dam­la­rı Der­ne­ği (MÜSİAD) Rize Şu­be­si'nin geç­ti­ği­miz gün­ler­de ya­pı­lan 14. Ola­ğan Genel Kurul Top­lan­tı­sı so­nu­cun­da Baş­kan­lı­ğa se­çi­len Taner Yel­ken­ci, ilk top­lan­tı­sın­da yö­ne­tim ku­ru­lu görev da­ğı­lı­mı­nı ger­çek­leş­tir­di.

Baş­kan Yel­ken­ci top­lan­tı son­ra­sı yap­mış ol­du­ğu açık­la­ma­da, "Üye­le­rim­den al­dı­ğım güç ve des­tek­le, yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­rim­le bir­lik­te dev­ral­mış ol­du­ğu­muz bu gö­re­vi daha ileri he­def­le­re doğru ta­şı­ma­ya, üret­me­ye, şeh­ri­mi­zin ve ül­ke­mi­zin için çok ça­lış­ma­mız ge­rek­ti­ği bi­lin­ciy­le ha­re­ket ede­ce­ğiz.
Kamu ya­ra­rı­na ça­lı­şan sta­tü­de bir Sivil Top­lum Ku­ru­lu­şu olan MÜSİAD, viz­yo­nu ve mis­yo­nu doğ­rul­tu­sun­da bu güne kadar ol­du­ğu gibi bu gün­den sonra da top­lu­mun çı­kar­la­rı­nı gö­ze­te­rek görüş, dü­şün­ce ve öne­ri­le­ri­ni ka­mu­oyu­na ak­tar­ma nok­ta­sın­da ki has­sa­si­ye­ti­ne devam ede­cek­tir" dedi.
Görev da­ğı­lı­mı şu şe­kil­de be­lir­le­di: Taner YEL­KENCİ: Şube Baş­ka­nı, Şaban YIL­DIZ: Mar­ka­laş­ma, Eği­tim, Mev­zu­at ve Pa­zar­la­ma­dan So­rum­lu Şube Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Temel Y. HA­CI­ÖME­ROĞ­LU: Yerel Ya­pı­lan­dır­ma­dan So­rum­lu Şube Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Harun ŞİMŞEK: Glo­bal Sa­ha­dan So­rum­lu Şube Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Mus­ta­fa SEVİNDİK: Pro­je­len­dir­me ve İş Ge­liş­tir­me­den So­rum­lu Şube Baş­kan Yar­dım­cı­sı, Tun­cay KILIÇ: Yö­ne­yim Ku­ru­lu Üyesi - Bütçe ve Mali İşler Ko­mi­te Baş­ka­nı, Fatih Semih KI­ZIL­TAN: Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi - Yeni Tu­rizm Kay­nak­la­rı ve Ya­tı­rım­la­rı Ko­mi­te­si Baş­ka­nı, İbra­him TAŞ­KIN: Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi - Yurt İçi Yapı Ge­liş­tir­me ve Pro­je­len­dir­me Ko­mi­te­si Baş­ka­nı, Aziz YA­ZI­CI­LAR: Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi - Metal Sa­na­yin­de Dö­nü­şüm Ko­mi­te­si Baş­ka­nı, Enes KARAVİN: Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi - Genç MÜSİAD Baş­ka­nı oldu.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı