MİNİK SPORCULAR ÇAYKURSPOR YAZ SPOR OKULUNDA ÇOK MUTLU

MİNİK SPORCULAR ÇAYKURSPOR YAZ SPOR OKULUNDA ÇOK MUTLU

Çay İşlet­me­le­ri Genel Mü­dür­lü­ğü, Çay­kurs­por Fut­bol Ku­lü­bü ta­ra­fın­da 05-14 yaş ara­sın­da­ki ço­cuk­la­ra yaz ta­ti­li bo­yun­ca, Çay­kurs­por Fut­bol Ant­re­nör­le­ri ta­ra­fın­dan ve­ri­len spor eği­ti­mi­ne aile­ler yoğun ilgi gös­ter­di.

ÇAY­KUR spor Ku­lü­bü­nün YK Baş­kan­lı­ğı­nı Yusuf Ziya ALİM'ın yü­rüt­tü­ğü Çay­kurs­por Ku­lü­bün­de Rize'de fut­bol­da en güçlü alt­ya­pı kad­ro­su­na sahip olan, Çay­kurs­por Ku­lü­bün­de ay­rı­ca pro­fes­yo­nel ola­rak, Ata sporu Gre­ko-Ro­men Güreş, Raf­ting-Ka­no ve Judo spor ta­kım­la­rı bu­lun­mak­ta­dır.

Her yıl dü­zen­le­nen yaz spor­la­rı eği­ti­miy­le il­gi­li bilgi veren, Çay­kurs­por Ku­lü­bü Spor­tif Branş­lar As Baş­ka­nı Mahir Bi­be­roğ­lu, "Çay­kur spor ku­lü­bü ola­rak 1996 yı­lın­dan bu yana 5 ayrı spor bran­şın­da alt ya­pı­dan yıl­lar­dır Türk spo­ru­na, Çay­kur Ri­zes­por'a ve ili­miz­de bu­lu­nan de­ği­şik spor­tif branş­la­ra spor­cu ye­tiş­ti­ren Çay­kurs­por ku­lü­bü­mü­zün bu yılki yaz spor­la­rı eği­ti­mi­ne aile­ler yoğun ilgi gös­ter­miş­ler­di.
Çay­kur'da ça­lı­şan ki­şi­le­rin ço­cuk­la­rıy­la sı­nır­lı tu­tul­ma­yan, şeh­ri­miz­de ya­şa­yan tüm aile­le­rin ço­cuk­la­rı­nın alın­dı­ğı yaz spor oku­lu­nu eği­tim­le­ri­miz 45 gün sür­mek­te­dir. Fut­bol ant­re­nör­le­ri­miz bu eği­tim­ler­de tes­pit et­tik­le­ri ye­te­nek­li spor­cu­la­rı yaş gu­rup­la­rı ka­te­go­ri­le­ri­ne göre tes­pit edip, yakın ta­rih­te baş­la­ya­cak olan Rize Ama­tör fut­bol grup­la­rın­da spor yap­ma­la­rı nok­ta­sın­da de­vam­la­rı­nı sağ­la­mak­ta ve li­sans­lı spor­cu kap­sa­mı­na al­mak­ta­yız. Alt­ya­pı­dan bu za­ma­na kadar yüz­ler­ce pro­fes­yo­nel spor­cu ye­tiş­ti­rip, başta Çay­kur Ri­zes­por olmak üzere Türk spo­ru­na, Ata sporu gü­re­şi­mi­ze ka­zan­dır­mış ol­du­ğu­muz milli spor­cu­lar nok­ta­sın­da ku­lü­bü­mü­ze her daim des­tek sağ­la­yan, Çay­kur Genel Müdür Ve­ki­li sn. Yusuf Ziya Alim ve yö­ne­tim ku­ru­lu­na ku­lü­bü­müz, ant­re­nör­le­ri­miz ve ço­cuk­la­rı­mız adına şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Yıl­lar­dır ku­lü­bü­müz spor­cu­la­rı­mı­zı ser­vis ara­cıy­la ad­res­le­rin­den alıp, spor te­sis­le­ri­mi­ze gö­tü­rüp, eği­tim son­ra­sın­da yine ad­res­le­ri­ne tes­lim et­ti­ği­miz spor­cu adayı ço­cuk­la­rı­mı­za ve genç­le­ri­mi­ze üc­ret­siz ser­vis ay­rı­ca­lı­ğı ile spor yapma im­ka­nı sağ­lı­yo­ruz. Bu yılda yine 100'e yakın çocuk ve gen­ci­mi­ze spor eği­ti­mi ver­me­nin mut­lu­ğu­nu ya­şa­dık." dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali Ka­val­cı