Tarih: 11.08.2021 11:35

Süper Lig'de statlar yeni sezona hazır

Facebook Twitter Linked-in

Ligde 2021-2022 he­ye­ca­nı 20 fark­lı stat­ta ya­şa­na­cak. Süper Lig maç­la­rı­nın oy­na­na­ca­ğı stat­lar ara­sın­da en fazla ka­pa­si­te­ye, 76 bin 761 ki­şiy­le Ata­türk Olim­pi­yat Stadı sahip. En düşük ka­pa­si­te ise Al­san­cak Stadı ta­mam­la­na­na kadar Altay'ın maç­la­rı oy­na­ya­ca­ğı İzmir'deki 9 bin 138 ki­şi­lik Bor­no­va Aziz Ko­ca­oğ­lu Stadı. Türk fut­bo­lu­nun en üst se­vi­ye or­ga­ni­zas­yo­nu olan Süper Lig'de 64. se­zo­nun baş­la­ma­sı­na sa­yı­lı gün­ler ka­lır­ken, mü­sa­ba­ka­la­rın oy­na­na­ca­ğı stat­lar da hazır du­rum­da.

Ligde sezon, 13 Ağus­tos Cuma günü son şam­pi­yon Be­şik­taş ile Çay­kur Ri­zes­por ara­sın­da oy­na­na­cak kar­şı­laş­may­la baş­la­ya­cak.
Süper Lig'de mü­ca­de­le edecek 20 takım, maç­la­rı­nı 20 stat­ta oy­na­ya­cak. Yeni se­zon­da lig mü­sa­ba­ka­la­rı 13 il­de­ki stat­lar­da ger­çek­leş­ti­ri­lecek. Süper Lig'de İstan­bul'dan 6, An­tal­ya ile İzmir'den 2'şer, Adana, Ga­zi­an­tep, Gi­re­sun, Hatay, Kay­se­ri, Konya, Ma­lat­ya, Rize, Sivas ve Trab­zon'dan da birer takım mü­ca­de­le edecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —