Çaykur Rizespor'un Orta Saha Oyuncusu Sertel: ‘Karagümrük Maçından Üç Puan Almak İstiyoruz'

Çaykur Rizespor

Çay­kur Ri­zes­por'un orta saha oyun­cu­su Ce­ma­li Ser­tel, 'Ka­ra­güm­rük ma­çı­na ha­zır­la­nı­yo­ruz, sa­ha­dan üç pu­an­la ay­rıl­mak is­ti­yo­ruz' dedi.

Çay­kur Ri­zes­por, Süper Lig'in 2. haf­ta­sın­da 21 Ağus­tos Cu­mar­te­si günü saat 19.15'te Çay­kur Didi Stad­yu­mu'nda oy­na­ya­ca­ğı Fatih Ka­ra­güm­rük ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­nı sür­dür­dü.
Ant­ren­man ön­ce­sin­de açık­la­ma­da bu­lu­nan Çay­kur Ri­zes­por'un Ba­şak­şe­hir'den ki­ra­lık ola­rak kad­ro­su­na kat­tı­ğı Ce­ma­li Ser­tel, Fatih Ka­ra­güm­rük kar­şı­laş­ma­sın­dan iyi bir fut­bol­la 3 puan almak is­te­dik­le­ri­ni dile ge­ti­re­rek, "Be­şik­taş kar­şı­sın­da is­te­di­ği­miz so­nu­cu ala­ma­dık ama oyun ola­rak biraz daha iyi ola­bi­li­riz. Daha çok ça­lı­şa­ca­ğız, daha iyi olmak is­ti­yo­ruz. Ek­sik­le­ri­miz var, onlar gi­de­ri­lir in­şal­lah. Ka­ra­güm­rük ma­çı­na ha­zır­la­nı­yo­ruz. Ora­dan üç puan almak is­ti­yo­ruz. Ortam iyi, takım içi ar­ka­daş­lık iyi. İyi bir ortam var, bun­la­rı da maça yan­sıt­mak is­ti­yo­ruz. Bunun için de iyi bir mü­ca­de­le gös­ter­mek is­ti­yo­ruz. Önü­müz­de­ki maç­la­ra ba­ka­ca­ğız artık" şek­lin­de ko­nuş­tu.

Haber Merkezi