'Çok Daha İyi Bir Rizespor İzleyeceğiz İnşallah'

Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Uygun, Fatih Ka­ra­güm­rük ma­çı­nın ar­dın­dan, "Çok daha iyi bir Ri­zes­por iz­le­ye­ce­ğiz in­şal­lah" dedi.

Çay­kur Ri­zes­por, Süper Lig'in 2. haf­ta­sın­da evin­de Fatih Ka­ra­güm­rük ile 0-0 be­ra­be­re kaldı.
1Maçın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da ko­nu­şan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Bü­lent Uygun, "Kendi evi­miz­de ka­zan­mak is­ti­yo­rum özel­lik­le yapı iti­ba­rıy­la sezon başı ol­ma­sı mü­na­se­be­tiy­le, eksik kad­ro­mu­za rağ­men hem ra­ki­bi­mi­zi ana­liz ya­pa­rak bir nevi sat­ranç gibi ham­le­ler ya­pa­rak oyunu kendi le­hi­mi­ze çe­vir­me­ye ça­lış­tık.
İyi bir ta­kı­ma karşı en azın­dan takım hü­vi­ye­tin­de, özel­lik­le tak­tik­sel ola­rak duran top­lar­da golü bulma yo­lu­nu bu­la­bi­lir­dik ama yine de be­ra­be­re bitti. So­nu­cun­da her pu­anın çok önemi var. Fut­bol­cu­la­rı­mız ça­lış­ma­ya ge­liş­me­ye ve bu sü­re­cin içe­ri­sin­de Ri­zes­por ola­rak benim ar­zu­la­dı­ğım is­tek­li ag­re­sif ve po­zis­yon üre­ten ta­kı­ma dö­nü­şe­ce­ğiz.
Ta­raf­lar­dan tek ri­ca­mız sabır. Sabır özel­lik­le söy­le­me­min se­be­bi şu geçen sene 19-20 fut­bol­cu kar­de­şi­miz bu ta­kım­dan ay­rıl­dı ve bir ay sonra yeni gelen yö­ne­tim var. O arada söz­leş­me­le­ri bit­ti­ği için ay­rıl­dı­lar.
Bu­nun­la be­ra­ber diğer ta­raf­tan da bazı fut­bol­cu­la­rı­mız git­mek is­te­di. Biz bir­çok trans­fe­re geç baş­la­dık ve bir­çok trans­fer­de so­run­lar ya­şa­dık. O yüz­den de tam an­la­mıy­la takım hü­vi­ye­ti­nin ol­ma­ma­sı­na rağ­men biz gayet iyi­yiz. Ço­cuk­lar za­man­la daha iyi ola­cak­tır. Milli maç ara­sı­na yeni ge­lecek tak­vi­ye­ler ve şu anda elim­de­ki kadro ile bir­lik­te sa­kat­lık­la­rın­da geç­ti­ği bir or­tam­da çok daha iyi bir Ri­zes­por'u hep be­ra­ber iz­le­ye­ce­ğiz" dedi.


Haber Merkezi