EMEKLİ OLDU İLÇE BAŞKANI OLARAK SİYASETE ATILDI

Güncel Haberler 16.09.2021 10:33:12 0
EMEKLİ OLDU İLÇE BAŞKANI OLARAK SİYASETE ATILDI

Büyük Bir­lik Par­ti­si Ça­ye­li ilçe Baş­ka­nı emek­li İkiz­de­re İlçe Nüfus Mü­dü­rü Âdem İmdat KESİCİ sos­yal medya he­sa­bın­dan yap­tı­ğı açık­la­ma­da yetki bel­ge­si al­dı­ğı­nı du­yur­du.

Ke­si­ci açık­la­ma­sın­da, "Bil­di­ği­niz üzere BBP Genel Mer­ke­zi­nin Ten­sip­le­ri ve İl Baş­ka­nı­mı­zın tak­dir­le­riy­le BBP Ça­ye­li Ku­ru­cu İlçe Baş­ka­nı ola­rak gö­rev­len­di­ril­miş idim. Bugün iti­ba­riy­le de Yetki Bel­ge­mi almış bu­lun­mak­ta­yım. Böy­le­ce 20 Ki­şi­lik Ku­ru­cu­lar Ku­ru­lu­nu oluş­tur­ma ça­lış­ma­la­rı­mı­zı ta­mam­la­mış du­rum­da­yız. Ay­rı­ca Ka­mu­oyun­da yoğun bir teb­rik ve te­vec­cü­hün var ol­du­ğu­nu da tes­pit etmiş bu­lun­mak­ta­yız" dedi.
Ke­si­ci, "Bütün bun­lar bu aziz mil­le­ti­mi­zin; Şehit Muh­sin Ya­zı­cı­oğ­lu'na, BBP' ne, Sn. Genel Baş­ka­nı­mı­za ve bu kutlu yolda yü­rü­yen yol ar­ka­daş­la­rı­mı­za gös­ter­di­ği iti­bar ol­du­ğu­nun bi­lin­ci için­de­yiz. Bu ve­si­le ile hal­kı­mı­za en kalbi şük­ran­la­rı­mı­zı su­nu­yo­ruz. Bu te­vec­cüh biz­le­re Cum­hur İtti­fa­kı içe­ri­sin­de ola­rak Türk İslam Ül­kü­sü, Dev­le­ti­mi­zin Be­ka­sı, Milli Bir­lik ve Be­ra­ber­li­ği­mi­zi kaim kılma da­va­sın­da çok önem­li so­rum­lu­luk­lar yük­le­miş­tir.
Bu iti­bar­la özel­lik­le genç kar­deş­le­ri­mi­ze ma­ne­vi­yat ve milli şuur aşı­la­ma, ne­za­ket­le si­ya­set yapma, te­pe­den bak­ma­dan, kibir yap­ma­dan ye­rel­de­ki hiz­met­le­re ve­si­le olma an­la­mın­da ça­lış­ma­lar yap­ma­ya baş­la­dı­ğı­mı­zı beyan etmek is­ti­yo­ruz. Çok yakın bir za­man­da esnaf zi­ya­ret­le­ri­mi­ze, sivil top­lum ku­ru­luş­la­rı­na ve diğer yer­le­ri zi­ya­ret et­me­ye baş­la­ya­ca­ğı­mı­zı ve parti ye­ri­miz­de ha­yır­lı olsun di­lek­le­ri için teş­rif eden­le­ri ağır­la­ya­ca­ğı­mı­zı da du­yur­mak is­ti­yo­ruz" dedi.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °