ARDEŞEN'DE DİYANET İŞLERİ BAŞKANLIĞINA BAĞLI ANAOKULUN TEMELİ ATILDI

Güncel Haberler 17.09.2021 08:46:04 0
ARDEŞEN

Ar­de­şen Be­le­di­ye­si ve Ha­yır­se­ver İşa­dam­la­rı Ara­sın­da Ya­pı­lan Pro­to­kol İle Di­ya­ne­te bağlı 4-6 yaş Ana­oku­lu in­şa­atı temel atma tö­re­ni ya­pıl­dı. Ar­de­şen'de ya­pı­la­cak olan, Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı­na bağlı, 4-6 yaş Ana­oku­lu te­me­li­nin temel atma tö­re­ni­nin kur­de­le­si­ni pro­to­kol ile ço­cuk­lar bir­lik­te yaptı.

Temel atma tö­re­ni­ne, Genç­lik ve Spor Eski Ba­ka­nı ve Rize Mil­let­ve­ki­li Osman Aşkın Bak, AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim, Rize Vali Yar­dım­cı­la­rı, İlçe Kay­ma­ka­mı Ekrem Çeçen, Pazar İlçe Kay­ma­ka­mı, Pazar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Dr. Ahmet Basa, Tunca Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ahmet Naci Ay­te­miz, Ar­de­şen TSO Baş­ka­nı İsmail Ku­yum­cu, Daire Mü­dür­le­ri, Oda Baş­kan­la­rı, Muh­tar­lar Der­nek Baş­kan­la­rı ve Muh­tar­lar, STK Baş­kan­la­rı, Ka­na­at Ön­der­le­ri, Okul Mü­dür­le­ri, Din Gö­rev­li­le­ri ve va­tan­daş­lar ka­tıl­dı­lar.
Saygı du­ru­şu ve İstik­lal Mar­şıy­la baş­la­yan Prog­ram Kur'an ti­la­ve­ti ve pro­to­kol ko­nuş­ma­la­rı ile devam etti. Ar­de­şen Be­le­di­ye Baş­ka­nı Avni Kahya ve Rize Mil­let­ve­ki­li Osman Aşkın Bak birer ko­nuş­ma yap­tı­lar. Ko­nuş­ma­la­rın ar­dın­dan ha­yır­se­ver iş adam­la­rıy­la Ar­de­şen Be­le­di­ye­si ara­sın­da kar­şı­lık­lı im­za­la­nan pro­to­kol son­ra­sı temel atma me­ra­si­mi ya­pıl­dı.
Açı­lış kur­de­le­si Ar­de­şen İlçe Müf­tü­sü Meh­met Genç ta­ra­fın­dan oku­nan dua son­ra­sı okul te­me­li atıl­dı.
Ar­de­şen Be­le­di­ye­sin­den ya­pı­lan açık­la­ma­da; "Ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı ço­cuk­la­rı­mı­zın temel eği­tim­le­ri­ne des­tek ola­cak olan Di­ya­ne­te bağlı 4-6 yaş Ana­oku­lu in­şa­atı­mı­zın temel atma tö­re­ni­ni ta­mam­la­dık. Yap­tı­ğı­mız prog­ra­ma ka­tı­lan sn. Ve­ki­li­mi­ze, İl Baş­ka­nı­mı­za, Vali Yar­dım­cı­la­rı­mı­za, İlçe Kay­ma­kam­la­rı­mı­za, Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­mı­za, Daire Mü­dür­le­ri­mi­ze, Oda Baş­kan­la­rı­mı­za, Si­ya­si Parti Tem­sil­ci­le­ri­mi­ze, Muh­tar­lar Der­nek Baş­kan­la­rı­mı­za ve Muh­tar­la­rı­mı­za, Be­le­di­ye ve İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri­mi­ze, Din Gö­rev­li­le­ri­mi­ze, İş Adam­la­rı­mı­za, ka­na­at ön­der­le­ri­mi­ze, Kadın Kol­la­rı­mı­za ve uzak­tan ya­kın­dan teş­rif­le­riy­le biz­le­ri onur­lan­dı­ran her­ke­se ve özel­lik­le bu oku­lun in­şa­sı­na des­tek veren ha­yır­se­ver iş adam­la­rı­mı­za te­şek­kür ede­rim." açık­la­ma­sı ya­pıl­dı.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Ar­de­şen Be­le­di­ye Basın Bü­ro­su


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °