ÇORUH EDAŞ'tan, ilimize 1,5 milyon liralık kesintisiz enerji yatırımı

Güncel Haberler 23.09.2021 08:59:10 0
ÇORUH EDAŞ

Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon il­le­rin­de elekt­rik da­ğı­tım hiz­me­ti sunan Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ya­tı­rım­la­rıy­la hiz­met böl­ge­si­ni ay­dın­lat­ma­ya devam edi­yor.

So­rum­lu­luk böl­ge­sin­de bakım ve ona­rım ça­lış­ma­la­rı­na ara­lık­sız devam eden Şir­ket, Rize'nin Ar­de­şen ve Çam­lı­hem­şin il­çe­le­ri­ne yak­la­şık 1,5 mil­yon TL'lik ke­sin­ti­siz ener­ji ya­tı­rı­mı ger­çek­leş­tir­di. Çoruh EDAŞ, so­rum­lu­luk böl­ge­si Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon il­le­rin­de plan­lı ola­rak pe­ri­yo­dik bakım ve ona­rım ça­lış­ma­la­rı­nı ara­lık­sız sür­dü­rü­yor.
ir­ket son ola­rak, Rize'nin Ar­de­şen ve Çam­lı­hem­şin il­çe­le­rin­de yak­la­şık 1,5 mil­yon TL tu­ta­rın­da ya­tı­rım yaptı.
Rize'nin Ar­de­şen ve Çamlı­hem­şin il­çe­le­rin­de yak­la­şık 1,5 mil­yon TL'lik bakım ve ona­rım çalış­ma­la­rı­nı ta­mam­la­yan Çoruh EDAŞ, artan ener­ji ta­le­bi­ne yö­ne­lik çözüm odak­lı ça­lış­ma­la­rı­na devam edi­yor.
Ya­pı­lan ça­lış­ma­lar kap­sa­mın­da Ar­de­şen il­çe­si­nin Aşa­ğı­du­rak, Özgür ve Kaç­kar köy­le­ri­nin şe­be­ke­si ye­ni­len­di. Ay­rı­ca, Çam­lı­hem­şin il­çe­sin­de çığ düş­me­si so­nu­cu ha­sar­la­nan şe­be­ke­nin iyi­leş­tir­me ve bakım ça­lış­ma­la­rı da ger­çek­leş­ti­ril­di. Ya­tı­rım ve bakım - ona­rım ça­lış­ma­la­rı­na ara ver­me­den devam edi­le­ce­ği­ni be­lir­ten Çoruh EDAŞ Rize İl Mü­dür­lü­ğü, Rize ili şe­be­ke­sin­de­ki hiz­met ka­li­te­si­ne her geçen gün yeni bir ya­tı­rım ya­pa­rak ke­sin­ti­siz ener­ji ar­zı­nı sağ­la­ma ön­ce­li­ği­nin al­tı­nı çizdi. Çoruh EDAŞ, 29 bin 551 ki­lo­met­re­ka­re­lik yü­zöl­çü­mü üze­rin­de Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize ve Trab­zon il­le­rin­de top­lam 61 il­çe­de yak­la­şık 1.5 mil­yon abo­ne­ye ke­sin­ti­siz, ka­li­te­li ener­ji arzı ve yük­sek ka­li­te­de da­ğı­tım hiz­me­ti ver­mek üzere ya­tı­rım­la­rı­na ara­lık­sız devam edi­yor. Söz ko­nu­su 5 ilde bu hiz­met­le­rin en sağ­lık­lı şe­kil­de yü­rü­tü­le­bil­me­si için proje ve ya­tı­rım plan­la­ma­la­rı­nı en son tek­no­lo­jiy­le yapan Çoruh EDAŞ, fa­ali­yet gös­ter­di­ği böl­ge­de hiz­met ka­li­te­si­ni yük­selt­mek için ça­lış­ma tem­po­su­nu her gün biraz daha ar­tı­rı­yor.


Haber Merkezi


Perşembe 27.6 ° / 17.5 °
Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °