'2001 Ruhuyla, İlk Günkü Aşkla Çalışmaya Devam Edeceğiz'

Güncel Haberler 25.09.2021 10:49:12 0

AK Parti Rize İl teş­ki­la­tın­da görev alan eski ve yeni yö­ne­ti­ci­le­rin bir araya gel­di­ği top­lan­tı­da bir­lik be­ra­ber­lik vur­gu­su yapan İl Baş­ka­nı İshak Alim: "2001 ru­huy­la, ilk günkü aşkla ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz" dedi.

AK Parti Rize İl Baş­ka­nı İshak Alim'in Baş­kan­lı­ğın­da, ön­ce­ki dönem İl Baş­kan­la­rın­dan Yıl­maz Kat­mer'in ka­tı­lı­mıy­la mev­cut İl Yö­ne­tim Ku­ru­lu, Ku­ru­cu Yö­ne­tim Ku­ru­lu, 1. ve 2.Dönem İl Yö­ne­tim Ku­ru­lun­da görev yap­mış yö­ne­ti­ci­ler­le is­ti­şa­re top­lan­tı­sı ger­çek­leş­ti­ril­di. Ön­ce­ki dönem yö­ne­ti­ci­ler­le top­lan­tı­la­rı­na devam eden İl Baş­ka­nı Alim "Par­ti­mi­zin ku­ru­lu­şun­da görev alan bu­gü­ne ka­dar­da her ka­de­me­de görev yapan bütün men­sup­la­rı biz­ler için çok önem­li­dir. 2001 ru­huy­la, ilk günkü aşkla ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Bu bir bay­rak ya­rı­şı­dır. He­pi­mi­zin amacı bay­ra­ğı kal­dı­ğı yer­den dev­ra­lıp daha yüksek­le­re ta­şı­mak ol­muş­tur. Za­ma­nın­da siz­ler görev yap­tı­nız şimdi de biz­le­re nasip oldu. Za­ma­nı ge­lin­ce biz­ler­de gö­re­vi dev­re­de­ce­ğiz ve gö­re­vi dev­ra­lan ki­şi­ye nasıl ki biz, biz­den ön­ce­ki­ler­den des­tek bek­li­yor­sak, ona da her türlü des­te­ği sağ­la­ya­ca­ğız. Yeter ki bu da­va­yı sa­hip­len­sin güzel ça­lış­ma­lar yap­sın. Bugün bu­ra­da Par­ti­mi­zin ku­rul­du­ğu ta­rih­te ili­miz­de görev alan 2001 yı­lı­nın ku­ru­cu­la­rı ve 1. Dönem ile 2. Dönem görev yapan kıy­met­li yö­ne­ti­ci­le­ri­miz­le bir araya gel­dik. Zaman zaman bu top­lan­tı­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­ti­ri­yo­ruz. Her zaman söy­lü­yo­ruz Par­ti­mi­zin çe­şit­li ka­de­me­le­rin­de görev yap­mış yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­zin söz­le­ri var­dır, fi­kir­le­ri var­dır biz bun­la­rı çok önem­si­yo­ruz. İsti­şa­re­nin bizim için çok önem­li ol­du­ğu­nu her daim vur­gu­lu­yo­rum. Bu min­val­de de yap­mış ol­du­ğu­muz her ça­lış­ma­da is­ti­şa­re­ye önem ve­ri­yo­ruz. İl Baş­kan­lı­ğı­mı­zın kong­re­si­ni ger­çek­leş­ti­rir­ken de biz­den ön­ce­ki dö­nem­ler­le gö­rüş­me­ler ger­çek­leş­tir­dik.Gerek Pan­de­mi ge­rek­se ya­şa­mış ol­du­ğum sağ­lık so­ru­nu yü­zün­den top­lan­mak bu­gü­ne nasip oldu. Biz bu yola çı­kar­ken nasıl zor­luk­lar ya­şan­mış, neler feda edil­miş çok iyi bi­li­yo­ruz. Do­la­yı­sıy­la Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız ön­der­li­ğin­de bu­gü­ne kadar gelen par­ti­mi­zin her bir ka­de­me­sin­de görev alan bu dava için taş taş üs­tü­ne koyan her bir bi­re­yin fi­kir­le­ri, yap­mış ol­du­ğu ça­lış­ma­la­rı bizim için çok kıy­met­li­dir. Şu anda il ge­ne­lin­de resmi kayıt an­la­mın­da yüz bin üyeye sahip, git­tik­çe ço­ğa­lan bir aile­yiz ham­dol­sun. Bu aile­nin her bir men­su­bu­na yü­rek­ten te­şek­kür­le­ri­mi­zi su­nu­yo­rum. Çünkü biz geç­mi­şi­miz­den bes­le­ne­rek, ge­le­ce­ği­mi­ze yön veren bir­lik­te çok güzel bir aile­yiz, bir­lik­te çok güç­lü­yüz" dedi.
AK Parti'nin 20 yıl önce ku­ru­lu­şuy­la par­la­yan kı­vıl­cı­mın bugün dalga dalga ya­yıl­mak­ta olan bir alev ha­li­ne gel­di­ği­ni ifade eden İl Baş­ka­nı İshak Alim " Li­de­ri­miz, Cum­hur­baş­ka­nı­mız Sayın Recep Tay­yip Er­do­ğan ön­der­li­ğin­de­ki ak kad­ro­lar sı­ra­sıy­la; si­ya­set mey­da­nın­da, hiz­met ma­kam­la­rın­da ve en önem­li­si de mil­le­ti­mi­zin gön­lün­de ken­di­ne yer buldu. Ak Par­ti­miz Daima mil­let ve daima hiz­met an­la­yı­şıy­la, alı­şıl­mı­şın dı­şı­na çı­ka­rak si­ya­se­ti mil­le­tin em­ri­ne ver­miş ve va­tan­daş odak­lı bir yö­ne­tim an­la­yı­şı oluş­tur­muş­tur. Bir­leş­mek baş­lan­gıç­tır, bir­li­ği sür­dür­mek ge­liş­me­dir, bir­lik­te ça­lış­mak ba­şa­rı­dır. Biz bunu çokça ba­şar­dık. Böy­le­si­ne güçlü, böy­le­si­ne güzel bir aile­nin daha ya­pa­cak çok işi var. Mil­le­te hiz­met yo­lun­da dur­mak yok hep bir­lik­te aynı ipe sa­rı­la­rak, daha çok ke­net­le­ne­rek 2001 ru­huy­la yola devam" dedi.
Ya­pı­lan top­lan­tı­lar­da bir­lik ve be­ra­ber­li­ğin de­vam­lı­lı­ğı­nın öne­mi­ne de­ği­nen ön­ce­ki dönem İl Baş­kan­la­rın­dan Yıl­maz Kat­mer "Ku­ru­cu­lar ola­rak daha ön­ce­de bir araya gel­miş­tik. Zaman zaman top­la­na­lım is­ti­şa­re ede­lim diye plan­la­ma­lar yap­mış­tık. Ama Pan­de­mi şart­la­rın­dan do­la­yı top­lan­tı­la­rı­mı­zı ger­çek­leş­ti­re­me­dik. Biz bu par­ti­nin bir ev­la­dı­yız, biz bir aile­yiz bu par­ti­nin men­sup­la­rı ola­rak ilk günde var­dık bu­gün­de varız, var ol­ma­ya da devam ede­ce­ğiz. Biz çünkü Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za pa­za­ra kadar değil me­za­ra kadar söz ver­dik. İshak Alim kar­de­şi­miz­de bizim içi­miz­den gelen Par­ti­mi­zin her ka­de­me­le­rin­de görev yap­mış bir kar­de­şi­miz­dir. Ken­di­si de sü­rek­li bi­zim­le bir araya ge­le­rek, top­lan­tı­lar yap­ma­yı çok is­te­miş­tir" dedi.
Makam mev­ki­nin Allah'ın bah­şet­ti­ği bir lütuf ol­du­ğu­nu dile ge­ti­ren Yıl­maz Kat­mer "Ben bu da­va­ya, bu yü­rü­yü­şe Cum­hur­baş­ka­nı­mız­la baş­la­dım. Onun bu kadar gece gün­düz yo­rul­ma­dan çok yoğun tempo ile ça­lış­tı­ğı bir da­va­ya taş değ­di­recek kadar ve­fa­sız ola­mam. Onun om­zun­dan her zaman yük almak is­te­rim. Bu dava büyük bir da­va­dır. Makam mevki pe­şin­de gir­di­ği­miz bir dava de­ğil­dir. Bu dü­şün­ce­ler­le 20 ya­şın­da olan Par­ti­mi­zin ül­ke­miz adına yıl­lar­dır sağ­la­dı­ğı ka­za­nım­la­rın de­vam­lı­lı­ğı­nı sağ­la­mak adına hep be­ra­ber aynı ipe asıl­ma­mız lazım. 2023 Başta Rize ‘de olmak üzere, ül­ke­miz için çok önem­li. Bütün bi­rin­ci­lik­le­ri ka­za­nan ili­miz­de ve tüm Tür­ki­ye'de seçim so­nuç­la­rı ül­ke­mi­zin ge­le­ce­ği adına çok fazla önem arz et­mek­te­dir. Seçim so­nuç­la­rı­nın açık­lan­dı­ğı o ak­şam­da büyük bir coş­kuy­la hem ik­ti­da­rı hem de Cum­hur­baş­kan­lı­ğı­nı güzel bir oy ora­nıy­la ye­ni­den almış olu­ruz in­şal­lah. Bize ya­kı­şan da budur" dedi.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °