9 MART İLKOKULU ETWINNING KALİTE ETİKETLERİNİ ALDI

Güncel Haberler 28.09.2021 09:41:28 0
9 MART İLKOKULU ETWINNING KALİTE ETİKETLERİNİ ALDI

Çayeli 9 Mart İlkokulu eTwinning ödüllerini aldı.

e-Twin­ning'e gönül veren, pro­je­ler­de emek sarf eden öğ­ret­men ve on­la­rın ça­lış­ma­la­rı­nı des­tek­le­yen kurum mü­dür­le­ri­ne yö­ne­lik Rize eT­win­ning Ka­li­te Etike­ti Ödül Tö­re­ni dü­zen­len­di. Tö­re­ne İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Engin EMEN, İl Milli Eği­tim Müdür Yar­dım­cı­sı Ahmet GÜR­BÜZ, Ulu­sal Des­tek Ser­vi­si Mes­le­ki ve Pe­da­gojik Ge­li­şim so­rum­lu­su Dr. Hülya BAL, Ulu­sal Des­tek Ser­vi­si Uzak­tan Eği­tim ve İçerik So­rum­lu­su Ertan KO­CA­BAŞ, eT­win­ning İl Ko­or­di­na­tö­rü Özge BEYAZ ve e twin­ning ça­lış­ma­la­rı yü­rü­ten öğ­ret­men ve ida­re­ci­ler ka­tıl­dı.
9 Mart İlko­ku­lu ola­rak tö­re­ne, Okul Mü­dü­rü Cemil Ke­se­pa­ra, Sınıf Öğ­ret­men­le­ri Gökçe Kılıç Yıl­maz ve Ali Yıl­maz, Okul Ön­ce­si Öğ­ret­me­ni Özlem Kamil ka­tıl­dı­. 2020 yı­lın­da ger­çek­leş­ti­ri­len pro­je­ler­de 9 Mart İlko­ku­lu öğ­ret­men­le­ri­ Ali Yıl­maz ve Gökçe Kılıç Yıl­maz Av­ru­pa Ka­li­te Eti­ke­ti, Özlem Kamil ise Ulu­sal Ka­li­te Eti­ke­ti ala­rak ödül­len­di­ril­di­.
Okul Mü­dü­rü Cemil Ke­se­pa­ra, eT­win­ning Sc­ho­ol bel­ge­si­ni İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü Sayın Engin Emen'den aldı. Rize'deki ilk eT­win­ning okul­la­rın­dan olma ba­şa­rı­sı sağ­la­yan 9 Mart İlko­ku­lu, 4 yıl­dır üst üste Rize'de eT­win­ning okulu olan tek okul ola­rak da ba­şa­rı­sı­nı sür­dür­dü.
Ay­rı­ca 9 Mart İlko­ku­lu öğ­ret­men­le­ri­ ta­ra­fın­dan açı­lan proje stan­dı­nı İl Milli Eği­tim Mü­dü­rü­ Engin Emen ve Ulu­sal Des­tek Ser­vi­si yet­ki­li­le­ri il­giy­le gez­di­.
Bizde Yeni Çayeli Gazetesi olarak ba­şa­rı­la­rın­dan do­la­yı 9 Mart İlko­ku­lu Mü­dü­rü­ Cemil Ke­se­pa­ra ve öğ­ret­men­le­ri­ni teb­rik ede­riz.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °