'23 TONLUK EKSKAVATÖRÜMÜZ VE 4X4 ÇİFT KABİN ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'

Güncel Haberler 28.09.2021 10:00:16 0

ÇAYELİ BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ,

'23 TONLUK EKSKAVATÖRÜMÜZ VE 4X4 ÇİFT KABİN ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'nin An­ka­ra'da ger­çek­leş­tir­miş ol­du­ğu te­mas­lar ve zi­ya­ret­ler olum­lu so­nuç­lar ver­me­ye devam edi­yor.

Baş­kan ÇİFTÇİ geç­ti­ği­miz gün­ler­de Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Rize İl Baş­ka­nı Sayın İhsan ALKAN ile bir­lik­te İçiş­le­ri Ba­ka­nı Sayın Sü­ley­man SOYLU'ya ger­çek­leş­tir­miş ol­duk­la­rı zi­ya­ret­te talep et­ti­ği­miz 23 TON­LUK EKS­KA­VA­TÖ­RÜ kısa bir süre sonra Tür­ki­ye Be­le­di­ye­ler Bir­li­ği ta­ra­fın­dan Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'ne hibe edi­le­rek İlçe­mi­ze gön­de­ril­di.
Gelen 23 Ton­luk Eks­ka­va­tö­rün yanı sıra Baş­kan Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ %50'si hibe geri kalan %50'lik kıs­mı­nı ise Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'nin kendi öz kay­nak­la­rı ile öde­ye­rek satın alı­na­rak 4x4 Çift kabin aracı ma­ki­ne par­kı­na ek­le­di. Daha önce de Ha­zi­ran ayın­da 14 ton­luk eks­ka­va­tö­rü yine Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'ne hibe yolu ile ka­zan­dı­rı­la­rak hal­kı­mı­zın hiz­me­ti­ne su­nul­du. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si önün­de dü­zen­le­nen ta­nı­tım tö­re­nin­de Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yap­tı­ğı açık­la­ma­da; "Yap­tı­ğı­mız gi­ri­şim­ler ve gö­rüş­me­le­ri­miz ne­ti­ce­sin­de 23 ton­luk eks­ka­va­tö­rü­mü­zü hibe ola­rak, 4x4 çift kabin ara­cı­mı­zı da kendi öz kay­nak­la­rı­mız ile ala­rak Be­le­di­ye­mi­ze ve İlçe­mi­ze hiz­met etmek üzere kul­la­na­ca­ğız. 23 Ton­luk eks­ka­va­tö­rü­mü­zün hibe edil­me­sin­de kat­kı­sı bu­lu­nan başta Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip ER­DO­ĞAN olmak üzere, İçiş­le­ri Ba­ka­nı­mız Sayın Sü­ley­man SOYLU'ya, İl Baş­ka­nı­mız Sayın İhsan ALKAN'a, Tür­ki­ye Be­le­di­ye­ler Bir­li­ği Baş­ka­nı­mız Sayın Fatma ŞAHİN'e, Be­le­di­ye­mi­zin kıy­met­li mec­lis üye­le­ri­ne ve kat­kı­sı bu­lu­nan her­ke­se ilçem adına te­şek­kür­le­ri­mi­zi ile­ti­yo­ruz. İler­le­yen za­man­lar­da da yeni iş ma­ki­na­la­rı­mı­zı yine bu­ra­da siz­le­re ta­nı­ta­ca­ğız. Ama­cı­mız güçlü bir hiz­met ka­pı­sı oluş­tur­mak ve va­tan­daş­la­rı­mı­zın ta­lep­le­ri­ne çözüm üret­mek­tir. İnşal­lah bunu da yeni al­dı­ğı­mız ma­ki­na­la­rı­mız ile ko­lay­ca ça­bu­cak ya­pa­ca­ğız. Her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum." İfa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °