'23 TONLUK EKSKAVATÖRÜMÜZ VE 4X4 ÇİFT KABİN ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'

ÇAYELİ BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

ÇAYELİ BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL HAKKI ÇİFTÇİ,

'23 TONLUK EKSKAVATÖRÜMÜZ VE 4X4 ÇİFT KABİN ARACIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN'

Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ'nin An­ka­ra'da ger­çek­leş­tir­miş ol­du­ğu te­mas­lar ve zi­ya­ret­ler olum­lu so­nuç­lar ver­me­ye devam edi­yor.

Baş­kan ÇİFTÇİ geç­ti­ği­miz gün­ler­de Mil­li­yet­çi Ha­re­ket Par­ti­si Rize İl Baş­ka­nı Sayın İhsan ALKAN ile bir­lik­te İçiş­le­ri Ba­ka­nı Sayın Sü­ley­man SOYLU'ya ger­çek­leş­tir­miş ol­duk­la­rı zi­ya­ret­te talep et­ti­ği­miz 23 TON­LUK EKS­KA­VA­TÖ­RÜ kısa bir süre sonra Tür­ki­ye Be­le­di­ye­ler Bir­li­ği ta­ra­fın­dan Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'ne hibe edi­le­rek İlçe­mi­ze gön­de­ril­di.
Gelen 23 Ton­luk Eks­ka­va­tö­rün yanı sıra Baş­kan Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ %50'si hibe geri kalan %50'lik kıs­mı­nı ise Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'nin kendi öz kay­nak­la­rı ile öde­ye­rek satın alı­na­rak 4x4 Çift kabin aracı ma­ki­ne par­kı­na ek­le­di. Daha önce de Ha­zi­ran ayın­da 14 ton­luk eks­ka­va­tö­rü yine Ça­ye­li Be­le­di­ye­si'ne hibe yolu ile ka­zan­dı­rı­la­rak hal­kı­mı­zın hiz­me­ti­ne su­nul­du. Ça­ye­li Be­le­di­ye­si önün­de dü­zen­le­nen ta­nı­tım tö­re­nin­de Ça­ye­li Be­le­di­ye Baş­ka­nı Sayın İsmail Hakkı ÇİFTÇİ yap­tı­ğı açık­la­ma­da; "Yap­tı­ğı­mız gi­ri­şim­ler ve gö­rüş­me­le­ri­miz ne­ti­ce­sin­de 23 ton­luk eks­ka­va­tö­rü­mü­zü hibe ola­rak, 4x4 çift kabin ara­cı­mı­zı da kendi öz kay­nak­la­rı­mız ile ala­rak Be­le­di­ye­mi­ze ve İlçe­mi­ze hiz­met etmek üzere kul­la­na­ca­ğız. 23 Ton­luk eks­ka­va­tö­rü­mü­zün hibe edil­me­sin­de kat­kı­sı bu­lu­nan başta Sayın Cum­hur­baş­ka­nı­mız Recep Tay­yip ER­DO­ĞAN olmak üzere, İçiş­le­ri Ba­ka­nı­mız Sayın Sü­ley­man SOYLU'ya, İl Baş­ka­nı­mız Sayın İhsan ALKAN'a, Tür­ki­ye Be­le­di­ye­ler Bir­li­ği Baş­ka­nı­mız Sayın Fatma ŞAHİN'e, Be­le­di­ye­mi­zin kıy­met­li mec­lis üye­le­ri­ne ve kat­kı­sı bu­lu­nan her­ke­se ilçem adına te­şek­kür­le­ri­mi­zi ile­ti­yo­ruz. İler­le­yen za­man­lar­da da yeni iş ma­ki­na­la­rı­mı­zı yine bu­ra­da siz­le­re ta­nı­ta­ca­ğız. Ama­cı­mız güçlü bir hiz­met ka­pı­sı oluş­tur­mak ve va­tan­daş­la­rı­mı­zın ta­lep­le­ri­ne çözüm üret­mek­tir. İnşal­lah bunu da yeni al­dı­ğı­mız ma­ki­na­la­rı­mız ile ko­lay­ca ça­bu­cak ya­pa­ca­ğız. Her­ke­se te­şek­kür edi­yo­rum." İfa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI