Tarih: 30.09.2021 09:02

RTEÜ'de Güvenlik Toplantısı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Yeni aka­de­mik yıla 4 Ekim 2021'de baş­la­ya­cak olan Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si'nde öğ­ren­ci­le­re daha hu­zur­lu ve gü­ven­li bir yaşam ve eği­tim or­ta­mı oluş­tur­mak ama­cıy­la RTEÜ'de Gü­ven­lik Top­lan­tı­sı ger­çek­leş­ti­ril­di.

Rek­tör­lük Top­lan­tı Sa­lo­nu'nda ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­ya; Rize Va­li­si Kemal Çeber, RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, Vali Yar­dım­cı­la­rı Kübra Baka Kılıç ile Gül­ha­ni Ozan Sarı, Rize İl Em­ni­yet Mü­dü­rü Nu­ret­tin Gök­du­man, Rize İl Jan­dar­ma Ko­mu­tan Ve­ki­li Albay Meh­met Ye­şil­göl, Rize Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı Kemal Genç ve Rize Genç­lik ve Spor İl Mü­dü­rü Gür­han Yıl­dız ka­tıl­dı.
Baş­kan­lık et­ti­ği top­lan­tı­da bir ko­nuş­ma yapan Vali Kemal Çeber; "İli­mi­zin lo­ko­mo­ti­fi Üni­ver­si­te­miz­de öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin huzur or­ta­mın­da eği­tim fa­ali­yet­le­ri­ne devam ede­bil­me­le­ri ama­cıy­la bu top­lan­tı­la­rı dü­zen­li­yo­ruz. Daha ön­ce­ki yıl­lar­da Üni­ver­si­te­miz­de öğ­ren­ci­le­rin hu­zu­ru­nu bo­za­cak her­han­gi bir olum­suz olay mey­da­na gel­me­di, te­men­ni­miz yeni dö­nem­de de bir olum­suz­lu­ğun ya­şan­ma­ma­sı­dır." dedi. RTEÜ Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man; "Co­vid-19 sal­gı­nı ne­de­niy­le 1,5 yıl­dır öğ­ren­ci­le­ri­miz uzak­tan eği­tim yo­luy­la ders­le­ri­ne devam edi­yor­du. 2021-2022 eği­tim ve öğ­re­tim yılı Güz dö­ne­min­den iti­ba­ren üni­ver­si­te­ler­de örgün prog­ram­lar­da yüz yüze eği­ti­me ge­çil­di. Biz de Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si ola­rak, kamu kurum ve ku­ru­luş­la­rı ile ko­or­di­ne­li bir ça­lış­ma ya­pa­rak öğ­ren­ci­le­ri­mi­zin huzur ve güven içe­ri­sin­de eği­tim al­ma­la­rı için ön­lem­le­ri­mi­zi aldık. Ay­rı­ca, pan­de­mi şart­la­rı­na göre kam­püs­le­ri­mi­zi ve eği­tim-öğ­re­tim bi­na­la­rı­mı­zı dü­zen­le­dik. Bu sene Üni­ver­si­te­mi­ze yak­la­şık ola­rak 3 bin yeni öğ­ren­ci yer­leş­ti. Bi­rin­ci ve ikin­ci ek yer­leş­tir­me ile bu sa­yı­nın daha da yu­ka­rı­ya çı­ka­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­ruz." ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
KA­RA­MAN, Üni­ver­si­te­mi­zin genel du­ru­mu ve so­run­lar­la il­gi­li bil­gi­ler ak­tar­dı­ğı top­lan­tı­da Rize İl Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan Üni­ver­si­te­miz yer­leş­ke­le­ri, yurt­lar ve çev­re­si için alı­nan gü­ven­lik ted­bir­le­ri ile il­gi­li, Genç­lik ve Spor İl Mü­dür­lü­ğü ta­ra­fın­dan da mer­kez ve il­çe­ler­de­ki ba­rın­ma ile il­gi­li du­rum­la­rı içe­ren su­num­lar ya­pıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —