BALIKÇILIK SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BALIKÇILIK SEKTÖRÜ ÇALIŞTAYI ÇAYELİ TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ça­ye­li Ti­ca­ret ve Sa­na­yi Odası Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Meh­met Ali Mert baş­kan­lı­ğın­da ger­çek­leş­ti­ri­len Ça­lış­ta­ya; Mec­lis Baş­ka­nı Hü­se­yin Öz­türk, Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üyesi Atil­la Şim­şek, Ak­taş­lar Deniz Ürün­le­ri firma yet­ki­li­si Kadir Aktaş, Emin Avcı ba­lık­çı­lık Firma yet­ki­li­si Emre Günay, Ok­ya­nus Ba­lık­çı­lık (Ça­ye­li İlçesi Ye­ni­pa­zar Mah. Su Ürün­le­ri Ko­ope­ra­ti­fi) yet­ki­li­si Erdem Ya­zı­cı, Raşot Ala­ba­lık Çift­li­ği sa­hi­bi Ömer Ka­ra­kaş, Erkan Ba­lık­çı­lık Firma yet­ki­li­si Erkan Avcı ve Li­man­köy Su ürün­le­ri Ko­ope­ra­ti­fi yet­ki­li­si Erdal Girit ka­tı­lım sağ­la­dı­lar.

Ça­lış­tay da, de­niz­le­ri­miz­de yü­rü­tü­len ba­lık­çı­lık fa­ali­yet­le­ri kap­sam­lı bir şe­kil­de ma­sa­ya ya­tı­rıl­dı.
Sek­tö­rün ih­ti­yaç­la­rı, sek­tör­de kar­şı­la­şı­lan so­run­lar, sek­tö­rün is­tih­dam po­tan­si­ye­li ve il­çe­mi­ze kat­kı­la­rı ay­rın­tı­lı bir şe­kil­de ko­nu­şul­du.
Top­lan­tı so­nun­da, ba­lık­çı­lık sek­tö­rü­nün ge­liş­ti­ril­me­si için ya­pıl­ma­sı ge­re­ken fa­ali­yet­le­rin fi­zi­bi­li­te­si çı­ka­rı­la­rak ra­por­lan­ma­sı­na karar ve­ril­di.


Ha­ber-Fo­to: Osman DOĞRU