Çaykur Rizespor'da Galatasaray Maçı Hazırlıkları Başladı

Güncel Haberler 1.10.2021 08:57:31 0
Çaykur Rizespor

Çay­kur Ri­zes­por'da Süper Lig'in 8. haf­ta­sın­da oy­na­ya­ca­ğı Ga­la­ta­sa­ray ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­ baş­la­dı.

Çay­kur Ri­zes­por, Süper Lig'in 8. haf­ta­sın­da evin­de Ga­la­ta­sa­ray'ı konuk edecek. Ligin ilk 7 haf­ta­sın­da sa­de­ce 1 puan top­la­ya­bi­len Çay­kur Ri­zes­por, 7. hafta kar­şı­laş­ma­la­rın­da Me­di­pol Ba­şak­şe­hir kar­şı­sın­da sa­ha­dan 3-0'lık skor ile mağ­lup ay­rıl­dı. Pazar günü oy­na­nan maçın ar­dın­dan haf­ta­nın ilk gü­nün­de izin­li olan takım bugün 8. haf­ta­nın ha­zır­lık­la­rı­na baş­la­dı. Çay­kur Didi sta­dın­da 3 Ekim Pazar günü saat 19.00'da oy­na­ya­ca­ğı Ga­la­ta­sa­ray ma­çı­nın ha­zır­lık­la­rı­na start veren Ye­şil-Ma­vi­li ekip, Tek­nik Di­rek­tör Hamza Ham­za­oğ­lu yö­ne­ti­min­de ısın­ma ha­re­ket­le­ri ve kon­dis­yon ça­lış­ma­sı­nın ar­dın­dan 5'e 2 top kapma ile ant­ren­ma­nı­nı ger­çek­leş­tir­di. İkinci bö­lüm­de ise çift kale maç yapan takım ant­ren­ma­nı son­lan­dır­dı.
Öte yan­dan Me­di­pol Ba­şak­şe­hir maçı kad­ro­sun­da yer al­ma­yan Fer­nan­do Bold­rin ta­kım­la be­ra­ber ant­ren­ma­na çı­kar­ken bir sü­re­dir sa­kat­lık­la­rı devam eden Ce­ma­li Ser­tel ve Le­bo­gang Phiri ise ta­kım­dan ayrı ant­ren­man ger­çek­leş­tir­di.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °