BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇEMİZDE YENİDEN KURULDU

BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇEMİZDE YENİDEN KURULDU

15.09.2021 ta­ri­hin­de Büyük Bir­lik Par­ti­si Genel Mer­ke­zi ta­ra­fın­dan Adem İmdat KESİCİ'ye Rize/Ça­ye­li İlçe Teş­ki­la­tı kurma gö­re­vi ve­ril­di.

Adem İmdat KESİCİ yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi;

'15.09.2021 ta­ri­hin­de Büyük Bir­lik Par­ti­si Genel Mer­ke­zi ta­ra­fın­dan şah­sı­ma Rize / Ça­ye­li İlçe Teş­ki­la­tı­nı kurma gö­re­vi ve­ril­di. Yap­mış ol­du­ğum gö­rüş­me­ler so­nu­cun­da 18 Asıl ve 6 Yedek üye olmak üzere top­lam 24 üye ile Ku­ru­cu­lar Ku­ru­lu­mu­zu oluş­tu­rup, Yö­ne­tim Ku­ru­lu­nu oluş­tur­muş bu­lun­mak­ta­yız. 27.09.2021 ta­ri­hi iti­ba­riy­le de Resmi ev­rak­la­rı­mı­zı Ça­ye­li Kay­ma­kam­lı­ğı İlçe Sivil Top­lum­la İliş­ki­ler Şef­li­ği­ne tes­lim ede­rek Alın­dı Bel­ge­si­ni almış bu­lun­mak­ta­yız.
Hal­kı­mı­zın te­vec­cü­hü­ne maz­har olan bu kutlu yolda ha­yır­lı hiz­met­le­re ve­si­le olmak adına Hilal ile Gül ne­fer­le­ri ola­rak si­ya­si ça­lış­ma­la­rı­mı­za Bis­mil­lah di­ye­rek baş­la­mış du­rum­da­yız. Bu ve­si­le ile müm­taz şah­si­yet­ler­den olu­şan Yö­ne­tim Ku­ru­lu­mu­zu teb­rik edi­yor, İlçe­mi­ze, İli­mi­ze ve Ül­ke­mi­ze ha­yır­lı ve uğur­lu ol­ma­sı­nı Ce­na­bı Hak­tan niyaz edi­yo­rum. Reh­be­ri­miz Kur'an , he­de­fi­miz Tu­ran­dır.
Yüce Allah sağ­lık, huzur, hiz­met, ba­şa­rı, bir­lik ve be­ra­ber­li­ği­mi­zi daim ey­le­sin. En kalbi selam, sevgi ve hür­met­le­ri­miz­le siz­le­ri se­lam­lı­yo­ruz ve Ku­ru­cu­lar Ku­ru­lu ve Yö­ne­tim Ku­ru­lu Asıl Üye­ler isim lis­te­mi­zi ka­mu­oyu­na say­gı­la­rı­mız­la arz edi­yo­ruz' dedi.
1- ADEM İMDAT KESİCİ
2- MUS­TA­FA DUR­MUŞ
3- YUSUF GERZ
4- İLKER SOKUR
5- ALİ YA­ZI­CI
6- RA­MA­ZAN GÜR­KAN
7- LUK­MAN OKUR
8- ÜMİT YIL­MAZ
9- RA­MA­ZAN ÖZ­TÜRK
10- FATİH SUL­TAN ÖZ­TÜRK
11- MAH­MUT ÖZDEMİR
12- AYHAN ÇOLAK
13- TAY­YAR SIRT­LI
14- EMRAH TERZİOĞLU
15- MU­HAM­MET ERTEN
16- UYGUR KAP­LAN
17- MÜ­ŞER­REF KAM­BUR ŞEN­TÜRK
18- ADEM ŞİMŞEK


Haber-Foto: Mustafa SAKLI