KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM'E ZİYARET

KÜRESEL GAZETECİLER KONSEYİNDEN ÇAYKUR GENEL MÜDÜRÜ ALİM

Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi Rize İl Tem­sil­ci­si Bay­ram Ali Ka­val­cı, Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM'i ma­ka­mın­da zi­ya­ret ede­rek, Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi­nin ku­ru­luş amacı ve ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bilgi sundu.

KGK Rize İl Tem­sil­ci­si Bay­ram Ali KA­VAL­CI, "Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi, 3335 sa­yı­lı ya­say­la "Ulus­la­ra­ra­sı Bir­lik" sta­tü­sün­de;
14 Ekim 2019 tarih ve 1660 sa­yı­lı Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ka­rar­na­me­siy­le ku­rul­du.
Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi­mi­zin ku­ru­luş ya­pı­sı ola­rak, Yay­gın Medya, Yerel Medya ve Dış Medya ola­rak medya sek­tö­rü­ne ve ül­ke­mi­ze hiz­met etmek için çı­kı­lan bu yolda, Tür­ki­ye'nin ve mil­le­ti­mi­zin biz­le­re yük­le­miş ol­du­ğu mes­le­ki ve ah­la­kı de­ğer­ler çer­çe­ve­sin­de ül­ke­miz ve mil­le­ti­miz adına gö­nül­lü ola­rak hiz­met ver­mek­te­yiz.
Bu nok­ta­da KGK'nin ku­ru­luş ka­rar­na­me­si­ni onay­la­yan başta sn. Cum­hur­baş­ka­nı­mı­za ve her daim biz­le­re kat­kı­lar sağ­la­yan Dı­şiş­le­ri Ba­ka­nı­mız sn. Mev­lüt Ça­vu­şoğ­lu'na min­net­ta­rız.
Kon­se­yi­miz yurt içi ve yurt dı­şın­da mis­yo­nu­na uygun olan ça­lış­ma­la­rı­nı büyük bir öz­ve­ri ve he­ye­can­la sür­dür­mek­te­dir.
Böl­ge­mi­zin en önem­li eko­no­mik gir­di­si olan Çay ta­rı­mı ve çayın en büyük lo­ko­mo­ti­fi Çay­kur'un Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı ola­rak bu se­zon­da 3 sür­gün yaş çay kam­pan­ya­sı bo­yun­ca yaş çay üre­ti­ci­le­ri­nin men­fa­ati ve Çay­kur'un daha da güç­len­me­si nok­ta­sın­da mesai mef­hu­mu gö­zet­mek­si­zin yap­mış ol­du­ğu­nuz ba­şa­rı­lı ça­lış­ma­la­rı­nız­dan do­la­yı KGK Genel Baş­ka­nı­mız sn. M. Ali DİM ve Yö­ne­ti­mi­nin ya­nın­da, Tür­ki­ye ge­ne­lin­de­ki KGK İl Tem­sil­ci­le­ri­miz ola­rak size teb­rik­le­ri­mi­zi su­nu­yo­ruz.' dedi.
Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi'nin ku­ru­luş aşa­ma­sın­dan iti­ba­ren sü­re­ci ya­kın­dan takip et­ti­ği­ni ifade eden Çay­kur Genel Müdür ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM; 'Ça­lış­ma­la­rı­nız­la il­gi­li bilgi içe­ren bu nazik zi­ya­re­ti­niz için çok te­şek­kür edi­yo­rum.
Tüm ça­lış­ma­la­rı­nız­da üstün ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum' dedi.
KGK Rize İl Tem­sil­ci­si Ka­val­cı;
Bu zi­ya­re­tin­de Çay­kur Genel Mü­dü­rü ve YK Baş­ka­nı Alim'e, Kü­re­sel Ga­ze­te­ci­ler Kon­se­yi Ya­yı­nı, Kü­re­sel Med­ya­nın yeni ya­yım­la­nan 4. sa­yı­sı­nı he­di­ye etti.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI