'Moral Bozukluğunu Üzerimizden Atmamız Gereken Bir Maçtı'

Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu, "Moral bo­zuk­lu­ğu­nu üze­ri­miz­den at­ma­mız ge­re­ken bir maçtı" dedi.

Süper Lig'in 8. haf­ta­sın­da Çay­kur Ri­zes­por evin­de 3-2'lik skor­la Ga­la­ta­sa­ray'a mağ­lup oldu. Mü­sa­ba­ka­nın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da ko­nu­şan Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu, 'Bizim için her açı­dan çok önem­li bir maçtı. Sonuç al­ma­mız ge­re­ken, iyi mü­ca­de­le et­me­miz ge­re­ken maçtı. Bun­dan ön­ce­ki moral bo­zuk­lu­ğu­nu üze­ri­miz­den at­ma­mız ge­re­ken bir maçtı. Maç­tan sonra oyun­cu­la­rı­mı­za te­şek­kür ettim. Son da­ki­ka­da ye­di­ği­miz gol, Al­berk'e ya­pı­lan faul, Boyd'a ya­pı­lan elle çekme. Ali Pa­la­bı­yık ka­çır­sa bile var ha­kem­le­ri­nin gör­me­si ge­re­kir­di. Üzücü bir durum. Se­vin­di­ren boyut ise ta­kı­mı­mı­zın koy­du­ğu ka­rak­ter. Ga­la­ta­sa­ray'ı teb­rik edi­yo­rum" dedi.
85. da­ki­ka­da Bold­rin'in ka­çır­dı­ğı pe­nal­tı hak­kın­da ‘Her oyun­cu­muz pe­nal­tı ka­çı­ra­bi­lir. Sorun yok' diyen Hamza Ham­za­oğ­lu, kar­şı­laş­ma­nın ha­ke­mi Pa­la­bı­yık'ın ka­rar­la­rı­na da de­ği­ne­rek, "Ha­kem­ler de insan onlar da hata ya­pa­cak­lar ama ha­kem­le­ri­mi­zin ka­fa­sı­nın ar­ka­sın­da başka he­sap­lar ol­ma­ma­sı ge­re­kir. Hakem ha­ta­sı evet olur ama ha­kem­le­re sa­de­ce kendi le­hi­mi­ze baskı yap­mak doğru değil" şek­lin­de ko­nuş­tu.


Haber Merkezi