2.YEREL MEDYA ÇALIŞTAYI 15-17 EKİM 2021 TARİHLERİNDE MARMARİSTE YAPILACAK

Güncel Haberler 15.10.2021 09:45:12 0
2.YEREL MEDYA ÇALIŞTAYI 15-17 EKİM 2021 TARİHLERİNDE MARMARİSTE YAPILACAK

TGF'YE KA­YIT­LI 300 GA­ZE­TECİ VE TELEVİZYON­CU­NUN KA­TI­LA­CA­ĞI MAR­MARİS'TEKİ ÇA­LIŞ­TA­YA RİZE'DEN FAİK BA­KOĞ­LU, İSMET KÖ­SOĞ­LU, ÖMER YIL­MAZ, HALİL İBRAHİM SAKLI İLE TRAB­ZON­DAN TAHİR ORHON KA­TI­LA­CAK.

Ül­ke­mi­zin tu­rizm mer­kez­le­rin­den Muğla'nın Mar­ma­ris İlçe­sin­de 2.Yerel Medya Ça­lış­ta­yı ya­pı­la­cak.
15-17 Ekim 2021 ta­rih­le­rin­de Mar­ma­ris'te dü­zen­le­necek Yerel Medya Ça­lış­ta­yı kısa ismi TGF olan Tür­ki­ye Ga­ze­te­ci­ler Fe­de­ras­yo­nu­na Üye 300 yerel Ga­ze­te­ci ve Te­le­viz­yon­cu Medya men­su­bu ile bir­lik­te 70 İlin Ga­ze­te­ci­ler Ce­mi­ye­ti ve Der­nek Baş­kan­la­rı­nın ka­tı­la­ca­ğı öğ­re­nil­di.
Mar­ma­ris'te iki gün sü­recek olan 2.Yerel Medya ça­lış­ta­yı­na CHP Genel Baş­ka­nı Kemal Kı­lıç­da­roğ­lu ile bir­lik­te CHP Gurup Baş­kan­la­rı, mil­let­ve­kil­le­ri ve Be­le­di­ye Baş­kan­la­rı­nın ka­tıl­ma­sı bek­le­ni­yor.
Ha­tır­la­na­ca­ğı gibi 1.Yerel Medya Ça­lış­ta­yı 2019 yı­lın­da yine Mar­ma­ris'te ya­pıl­mış­tı.
Dö­ne­min Mar­ma­ris Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ali Acar'ın ev sa­hip­li­ğin­de ya­pı­lan Ça­lış­ta­ya yoğun bir ka­tı­lım ol­muş­tu.
15-17 Ekim ta­rih­le­rin­de Mar­ma­ris Be­le­di­ye Baş­ka­nı Meh­met Oktay‘ın ev sa­hip­li­ğin­de ya­pı­la­cak 2.Yerel Medya Ça­lış­ta­yın­da 300‘e yakın Ga­ze­te­ci ve Te­le­viz­yon­cu­nun ka­tıl­ma­sı bek­le­ni­yor. Ça­lış­ta­ya Rize ve Trab­zon'dan Rize Ga­ze­te­ci­ler Der­ne­ği Baş­ka­nı Faik Ba­koğ­lu, Tahir Orhon, İsmet Kö­soğ­lu, Ömer Yıl­maz ve Halil İbra­him Saklı ka­tı­la­cak. Ça­lış­tay Green Na­tu­re Di­amond Mar­ma­ris Ho­tel­de ya­pı­la­cak. Ga­ze­te­ci­le­rin­de 2 gün bu otel­de ko­nak­la­ya­cak­la­rı öğ­re­nil­di. TGF Genel Baş­ka­nı Yıl­maz Ka­ra­ca'da yap­tı­ğı açık­la­ma­da' yerel med­ya­nın so­run­la­rı­nı bir kez daha gün­de­me ta­şı­ma im­ka­nı­mız ola­cak. So­run­la­rı­mı­zın çö­züm­len­me­si için de­tay­lı­ca ha­zır­la­ya­ca­ğı­mız ra­po­ru Mec­li­se ta­şı­ma­la­rı içim ana mu­ha­le­fet Genel Baş­ka­nı­na verme im­ka­nı­nı bu­la­ca­ğız' dedi.

Haber: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °