"Yakaladığımız Çıkışı Sürdürüp Üst Sıralara Çıkmak İstiyoruz"

Güncel Haberler 20.10.2021 09:26:16 0

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş,

"Yakaladığımız Çıkışı Sürdürüp Üst Sıralara Çıkmak İstiyoruz"

Çay­kur Ri­zes­por ga­li­bi­ye­ti­ni de­ğer­len­di­ren GZT Gi­re­suns­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hakan Keleş, 'Genel ola­rak oyun üs­tün­lü­ğü ve ka­za­nı­lan 3 puan beni mutlu etti. Ya­ka­la­dı­ğı­mız çı­kı­şı devam et­ti­rip üst sı­ra­la­ra doğru tır­man­mak is­ti­yo­ruz' dedi.

GZT Gi­re­suns­por, Süper Lig'in 9. haf­ta­sın­da konuk et­ti­ği Çay­kur Ri­zes­por'u 2-0 mağ­lup ede­rek evin­de­ki ilk ga­li­bi­ye­ti­ni aldı. Kar­şı­laş­ma­nın ar­dın­dan dü­zen­le­nen basın top­lan­tı­sın­da ko­nu­şan GZT Gi­re­suns­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hakan Keleş, 'Ön­ce­lik­le ka­zan­dı­ğı­mız için çok mut­lu­yuz. Oyun­cu­la­rı­mı teb­rik edi­yo­rum. Müt­hiş bir mü­ca­de­le gös­ter­di­ler. Göz­te­pe ma­çın­da ka­zan­dı­ğı­mız mo­ra­li devam et­tir­me­miz ge­re­ki­yor­du. Ara girdi, arada çok iyi ça­lış­tık. Bu maça da iyi ha­zır­lan­dı­ğı­mı­zı dü­şü­nü­yo­rum. Maçın ba­şın­da yine üstün ta­raf­tık. Rakip eksik kal­dık­tan sonra da üs­tün­lü­ğü­müz devam etti. Ceza sa­ha­sın­da top­lar­la bu­luş­tuk, ancak so­nuç­lan­dır­ma­da sı­kın­tı­la­rı­mız vardı. Daha önce oyunu ko­pa­ra­bi­lir­dik. Ra­ki­bi­mi­ze de çok fazla po­zis­yon ver­di­ği­mi­zi dü­şün­mü­yo­rum. Genel ola­rak oyun üs­tün­lü­ğü ve ka­za­nı­lan 3 puan beni mutlu etti. Bir çı­kı­şı­mız var. Bunu devam etti­rip üst sı­ra­la­ra doğru tır­man­mak is­ti­yo­ruz' ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.
'Po­zis­yon­la­rı so­nuç­lan­dır­mak için ça­lış­ma­la­rı­mız sü­rü­yor'
Takım ola­rak bir­çok ek­sik­li­ği gi­der­dik­le­ri­ni be­lir­ten Keleş, po­zis­yon­la­rı so­nuç­lan­dır­mak için ise ça­lış­tık­la­rı­nı dile ge­ti­re­rek, 'Güçlü ta­kım­lar­la oy­na­dık ve hazır ol­ma­dan oy­na­dık. Ama hazır ol­du­ğu­muz­da fiks­tür bize dö­necek, biz iyi so­nuç­lar al­ma­ya baş­la­ya­ca­ğız diye haf­ta­lar önce söy­le­dik. Onu da gös­ter­di­ği­mi­zi dü­şü­nü­yo­rum. Ama 1-2 ga­li­bi­yet­le de hiç­bir şey bit­mi­yor. Lig uzun bir ma­ra­ton. Önü­müz­de şimdi bir Antep maçı var. Ona çok iyi bir şe­kil­de, mo­ral­li bir şe­kil­de ha­zır­la­na­ca­ğız. Dep­las­man­lar­da da iyi oy­nu­yo­ruz. Şu ana kadar oy­na­dı­ğı­mız çoğu maçta da hep üstün ta­raf­tık. İnşal­lah orada da hak et­ti­ği­miz bir 3 puan alıp dö­ne­riz. Duran top ek­sik­li­ği­miz vardı. Ça­lış­ma­la­rı­nı ya­pı­yo­ruz. 2 maç­tır da gol ye­mi­yo­ruz. Bun­dan çok mem­nu­num. De­fan­sif ola­rak bir­çok şeyi at­lat­tık. Hücum böl­ge­sin­de de po­zis­yon­la­rı so­nuç­lan­dır­mak için ça­lış­ma­la­rı­mız sü­rü­yor' cüm­le­le­ri­ne yer verdi.

Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °