'Sonuna kadar pes etmeden bu mücadelemizi sürdüreceğiz'

Güncel Haberler 20.10.2021 09:27:18 0

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu,

'Sonuna kadar pes etmeden bu mücadelemizi sürdüreceğiz'

Çay­kur Ri­zes­por Tek­nik Di­rek­tö­rü Hamza Ham­za­oğ­lu ise Gi­re­suns­por'u ga­li­bi­ye­tin­den do­la­yı teb­rik ede­rek, bun­dan son­ra­sı için ba­şa­rı­lar di­le­di.

Ka­zan­ma­la­rı ge­re­ken bir maç oy­na­dık­la­rı­nı dile ge­ti­ren Ham­za­oğ­lu, şun­la­rı kay­det­ti:
'Bu­ra­da en azın­dan kay­bet­me­yip dön­me­miz ge­re­ken bir maçtı. Oyun­cu­la­rım yine el­le­rin­den ge­le­ni yap­tı­lar. Hiç bi­ri­ne, hiç bir şey söy­le­ye­mem. Oyun­cu­la­rı­ma or­ta­ya koy­duk­la­rı mü­ca­de­le, re­ak­si­yon­dan do­la­yı te­şek­kür edi­yo­rum. Ka­za­na­ma­mak zor. Kolay değil. Bu­ra­da otu­rup da bir şey­ler söy­le­mek de zor.'
Ham­za­oğ­lu, ümit­le­ri­ni kay­bet­me­dik­le­ri­ni, so­nu­na kadar mü­ca­de­le ede­cek­le­ri­ni ifade ede­rek, 'Allah'tan ümit ke­sil­mez. Bu mü­ca­de­le­yi or­ta­ya koy­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Nasip ba­ka­lım. Ba­ka­lım neler gö­re­ce­ğiz, neler ya­şa­ya­ca­ğız. Allah'ın mu­ci­ze­le­ri bit­mez.
Biz de bu mu­ci­ze­yi or­ta­ya çı­ka­ra­bil­mek için bize dü­şe­ni ya­pa­ca­ğız. So­nu­na kadar tes­lim ol­ma­dan, pes et­me­den bu mü­ca­de­le­yi sür­dü­re­ce­ğiz.' diye ko­nuş­tu.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °