TEDARİK ZİNCİRİ PROFESYONELLERİ 7.KEZ ÖDÜLLERİNE KAVUŞUYOR

Güncel Haberler 26.10.2021 09:45:56 0
TEDARİK ZİNCİRİ PROFESYONELLERİ 7.KEZ ÖDÜLLERİNE KAVUŞUYOR

Slims­tock ve Lo­jis­tik Der­ne­ği (LODER) or­tak­lı­ğı ile bu yıl ye­din­ci­si dü­zen­le­necek olan 'Tür­ki­ye'nin En Et­ki­li Te­da­rik Zin­ci­ri Pro­fes­yo­nel­le­ri" lis­te­si 24 Kasım 2021 ta­ri­hin­de on­li­ne plat­form­da açık­la­na­cak.

Geç­ti­ği­miz yıl ilk kez on­li­ne plat­form­da ger­çek­le­şen ödül tö­re­ni­ne ol­duk­ça yük­sek ka­tı­lım sağ­lan­dı­ğı­nı dile ge­ti­ren or­ga­ni­zas­yo­nun ev sa­hi­bi Slims­tock Tür­ki­ye Genel Mü­dü­rü Son­gül Sezer şu açık­la­ma­da bu­lun­du:
‘'Her sene ke­yif­le, yüz yüze ger­çek­leş­tir­di­ği­miz ödül tö­re­ni­mi­zi gönül is­ter­di ki aynı şart­lar­da ger­çek­leş­ti­re­lim ama pan­de­mi sü­re­cin­de kim­se­nin sağ­lı­ğı­nı riske ata­maz­dık.
Bu se­bep­le yine aynı he­ye­can­la ödül tö­re­ni­mi­zi ikin­ci kez on­li­ne plat­form­da ger­çek­leş­ti­rip, Te­da­rik Zin­ci­ri pro­fes­yo­nel­le­ri­ni bir araya ge­ti­re­ce­ğiz.
Geç­ti­ği­miz sene ilk kez on­li­ne plat­form­da dü­zen­le­di­ği­miz et­kin­li­ği­mi­ze ka­tı­lı­mın yük­sek ol­du­ğu­nu gö­rün­ce ger­çek­ten çok mutlu olduk.
On­li­ne plat­form­da ger­çek­leş­tir­di­ği­miz için glo­bal­de fa­ali­yet gös­te­ren Türk te­da­rik zin­ci­ri pro­fes­yo­nel­le­ri­ne de lis­te­ye ka­tıl­ma şansı ta­nın­dı.
Aynı şe­kil­de bu sene de glo­bal­den baş­vu­ru al­ma­ya devam edi­yo­ruz.
SCP Ödül­le­ri­ni ulus­la­ra­ra­sı bir se­vi­ye­ye ge­tir­mek­ten ötürü he­ye­can du­yu­yo­ruz.
Baş­vu­ru­la­rı­mız halen devam edi­yor.
Her yıl bu uy­gu­la­ma­yı sür­dü­re­rek Te­da­rik Zin­ci­ri­nin öne­mi­ni vur­gu­la­ma­ya devam ede­ce­ğiz'' dedi.
Şir­ket­le­rin, Te­da­rik Zin­ci­ri ala­nın­da yap­tı­ğı pro­je­le­ri pay­la­şa­bi­le­cek­le­ri pek fazla plat­form ol­ma­dı­ğı­nı söy­le­yen Son­gül Sezer ‘' Baş­vu­ru yapan şir­ket­ler, SCP Ödül­le­riy­le bir­lik­te bu pro­je­le­ri tüm Tür­ki­ye hatta Dünya ba­sı­nın­da du­yur­mak için he­ye­can­la­nı­yor­lar. Tür­ki­ye'nin En Et­ki­li Te­da­rik Zin­ci­ri Pro­fes­yo­nel­le­ri lis­te­si her yıl he­ye­can­la bek­le­ni­yor.
Her yıl baş­vu­ru sa­yı­sı­nın ar­tı­şı ile bunu gö­rü­yo­ruz.
Artan he­ye­can Tür­ki­ye'de bu an­lam­da iyi yolda ol­du­ğu­mu­zun gös­ter­ge­si­dir'' dedi.
LİSTE BAŞ­VU­RU­LA­RI DEVAM EDİYOR
Liste için şim­di­den 100'ün üze­rin­de şir­ke­tin baş­vur­du­ğu­nu söy­le­yen Son­gül Sezer lis­te­de yer almak için ya­pı­la­cak baş­vu­ru­la­rın ön ko­şul­la­rı­nı ise şöyle sı­ra­la­dı:
‘'Te­da­rik zin­ci­ri, lo­jis­tik ve üre­tim alan­la­rın­da en az 5 yıl­lık de­ne­yi­me sahip olma, lo­jis­tik ve te­da­rik zin­ci­ri ala­nın­da uy­gu­lan­mış pro­je­ler ger­çek­leş­tir­me ve şir­ke­ti­nin Te­da­rik Zin­ci­ri ala­nın­da yö­ne­ti­ci ko­nu­mun­da bu­lun­ma şart­la­rı yer alı­yor.''
Bu yılki de­ği­şik­lik­ler ve kayıt form­la­rı hak­kın­da da bilgi veren Sezer şun­la­rı ak­tar­dı:
''En Sür­dü­rü­le­bi­lir / Di­renç­li, En Tek­no­lo­jik, En Ye­ni­lik­çi ve En Etkin / Et­ki­li olmak üzere 4 fark­lı dalda ya­rı­şan aday­la­rı­mız, bu sene on­li­ne plat­form­da jüri üye­le­ri­mi­ze ön­ce­den pro­je­le­ri­ni pay­la­şa­cak­lar.
Ka­za­nan pro­je­ler 24 Kasım günü su­num­la­rı­nı ka­tı­lım­cı­la­ra ger­çek­leş­ti­re­cek­ler.
SCP Club'a kay­do­lan üye­le­ri­mi­ze mail yo­luy­la on­li­ne da­ve­ti­ye­le­ri­mi­zi ilet­tik.
Ancak üye ol­ma­yan ve et­kin­li­ğe ka­tıl­mak is­te­yen pro­fes­yo­nel­le­ri­miz şir­ke­ti­mi­zin sos­yal medya he­sap­la­rı­nı ve SCP Club web si­te­si­ni takip ede­rek baş­vu­ru form­la­rı­nı dol­du­rur­lar­sa ken­di­le­ri­ne ile­te­ce­ği­miz link üze­rin­den et­kin­li­ği­mi­ze ka­tı­la­bi­lir­ler'' di­ye­rek söz­le­ri­ni ta­mam­la­dı.


Ha­ber-Fo­to: Teni Tapık Çimen


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °