ARI YETİŞTİRİCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

Güncel Haberler 27.10.2021 09:05:29 0
ARI YETİŞTİRİCİLERİ SERTİFİKALARINI ALDI

İlçe­miz Zi­ra­at Odası ta­ra­fın­dan 01.09.2021-30.09.2020 ta­rih­le­ri ara­sın­da Ça­ye­li Halk Eği­tim Mer­ke­zin­de 96 Kur­si­ye­rin ka­tı­lı­mıy­la baş­la­yan arı­cı­lık eği­ti­mi son­ra­sın­da kursu ba­şa­rıy­la ta­mam­la­yıp ser­ti­fi­ka al­ma­ya hak ka­za­nan 96 kur­si­ye­re ser­ti­fi­ka­la­rı 22.10.2021 ta­ri­hin­de Ça­ye­li Kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, Milli Eği­tim Mü­dü­rü Hü­se­yin ŞAHİN, Halk Eği­tim Md. Yrd. Özlem Ka­ra­oğ­lu, Kurs Ho­ca­sı Yavuz ŞAHİN ve Ça­ye­li Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu'nun ka­tıl­dı­ğı tö­ren­de Zi­ra­at Oda­sın­da ser­ti­fi­ka­la­rı tak­dim edil­di.

İlçe kay­ma­ka­mı Mu­ham­met Fatih DEMİREL, ser­ti­fi­ka da­ğı­tım top­lan­tı­sın­da arı­cı­la­ra hi­ta­bın­da ön­ce­lik­le Kur­sun açıl­ma­sın­da ön­cü­lük eden Ça­ye­li Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu'na te­şek­kür ede­rek bu ve buna ben­zer kurs­la­rın ar­ta­rak devam et­me­si te­men­ni­sin­de bu­lun­du. Kay­ma­kam, arı­cı­lık böl­ge­miz­de hava şart­la­rı­nın arı­cı­lık için is­te­ni­len oran­da uygun ol­ma­ma­sı­na rağ­men, arı­cı­lık mes­le­ği­nin böl­ge­de her geçen gün daha da ar­ta­rak devam et­ti­ği­ni be­lir­tir­ken, dev­let ola­rak arı­cı­la­rı­mı­zın bir neb­ze­de olsa so­run­la­rı­nın gi­de­ril­me­si için teş­vik ça­lış­ma­la­rı yap­tık­la­rı­nı be­lir­te­rek, ka­rın­ca ka­ra­rın­ca arı­cı­la­rı­mı­zın yan­la­rın­da ol­ma­ya devam edi­yo­ruz. Kursu ba­şa­rıy­la ta­mam­la­yan kur­si­yer­le­ri­mi­ze de il­çe­miz ve ül­ke­miz adına arı­cı­lı­ğı­mı­zın ge­liş­ti­ril­me­sin­de ve­re­cek­le­ri kat­kı­dan do­la­yı şim­di­den te­şek­kür edi­yo­rum. dedi.
Ça­ye­li Zi­ra­at Odası Baş­ka­nı Ali Kü­çü­kis­la­moğ­lu'da ser­ti­fi­ka tö­re­nin­de yap­tı­ğı ko­nuş­ma­da Oda ola­rak her daim bu tür fa­ali­yet­le­rin için­de ol­duk­la­rı­nı ve ol­ma­ya da devam ede­cek­le­ri­ni söy­ler­ken, ne mutlu bize ki bu gün bu­ra­da 96 arı­cı­lık mes­le­ği­ne merak sar­mış ve ba­şa­rı­lı olmuş ar­ka­da­şı­mı­za ser­ti­fi­ka­la­rı­nı ver­mek­te­yiz. Oda­mı­za yeni kurs­la­rın açıl­ma­sı yö­nün­de mü­ra­ca­at­la­rın ol­du­ğu­nu, en kısa süre için­de yeni kurs­la­rın açı­la­ca­ğı müj­de­si­ni verdi.


Ha­ber-Fo­to: Halil İbra­him SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °