'Biz geride kalan 9 haftayı unuttuk'

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu,

'BIZ GERIDE KALAN 9 HAFTAYI UNUTTUK'

Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, Şu andan iti­ba­ren bence ga­li­bi­ye­ti de unut­ma­mız, hemen önü­müz­de­ki maç­la­ra bak­ma­mız lazım. İnşal­lah bu se­ri­yi devam et­ti­re­ce­ğiz" dedi.

Süper Lig 'de se­zo­na Bü­lent Uygun ile baş­la­yıp, ligin 7'nci haf­ta­sın­da yol­la­rı­nı ayı­ra­rak tek­nik di­rek­tör­lük gö­re­vi­ne 1+1 yıl­lı­ğı­na Hamza Ham­za­oğ­lu'nu ge­ti­ren Çay­kur Ri­zes­por , ge­ri­de kalan 10 haf­ta­lık bö­lüm­de 8 ye­nil­gi, 1 be­ra­ber­lik ve 1 ga­li­bi­yet­le 4 puan top­la­ya­rak ligin son sı­ra­sın­da yer aldı. Yeşil ma­vi­li takım, 165 gün sonra, ligin 10. haf­ta­sın­da ilk kez dün kendi evin­de konuk et­ti­ği Ka­sım­pa­şa'ya karşı 90+11'inci da­ki­ka bul­du­ğu golle galip geldi. Ri­zes­por'un 26 ya­şın­da­ki ka­le­ci­si Gök­han Akkan da, kur­ta­rış­la­rıy­la ta­kı­mı­nın 3 puan al­ma­sın­da önem­li rol oy­na­dı. Çay­kur Ri­zes­por Ku­lü­bü Basın Söz­cü­sü Selim Se­li­moğ­lu, De­mi­rö­ren Haber Ajan­sı'na (DHA) açık­la­ma­lar­da bu­lun­du. Son de­re­ce önem­li bir 3 puanı al­dık­la­rı­nı ve çok mutlu ol­duk­la­rı­nı dile ge­ti­ren Selim Se­li­moğ­lu, "Fut­bol­cu ar­ka­daş­la­rı­mı­za, tek­nik he­ye­ti­mi­ze, ta­raf­ta­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­ruz. Biz ge­ri­de kalan 9 haf­ta­yı unut­tuk. Şu andan iti­ba­ren bence ga­li­bi­ye­ti de unut­ma­mız, hemen önü­müz­de­ki maç­la­ra bak­ma­mız lazım. İnşal­lah bu se­ri­yi devam et­ti­re­ce­ğiz" şek­lin­de ko­nuş­tu. 'HA­KEM­LER­LE ALA­KA­LI ÇOK ÜZÜL­DÜ­ĞÜM SO­NUÇ­LAR VAR' Ha

­kem­ler­le ala­ka­lı çok üzül­dü­ğü so­nuç­lar ol­du­ğu­nu söy­le­yen Se­li­moğ­lu, "Ta­kı­mı­mız ger­çek­ten fut­bol­da ol­ma­ma­sı, ya­şan­ma­ma­sı ge­re­ken her şeyi ya­şa­dı. Bir­çok ha­ta­lar var, pren­sip ola­rak ha­kem­ler hak­kın­da çok ko­nuş­mu­yo­rum ama ha­kem­ler­le ala­ka­lı ger­çek­ten çok üzül­dü­ğüm so­nuç­lar oldu. Son­ra­sın­da zaten bütün Tür­ki­ye ka­mu­oyu bun­la­rı iz­le­di, on­la­rın tak­di­ri­ne bı­ra­kı­yo­ruz" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı. 'LİGİN ÜST SI­RA­LA­RI­NA DOĞRU TIR­MA­NA­CA­ĞIZ' Bu sa­at­ten sonra kim­se­nin bir ma­ze­ret uy­dur­ma lük­sü­nün ol­ma­dı­ğı­nı vur­gu­la­yan Se­li­moğ­lu, "Şu anda sa­kat­lık­lar ve­sa­ire kim­se­nin bir ma­ze­ret uy­dur­mak gibi bir lüksü de yok. Bun­dan sonra önü­müz­de­ki maç­la­ra çok ciddi şe­kil­de ha­zır­la­na­ca­ğız. Ta­raf­ta­rı­mı­zı se­vin­dir­mek, ku­lü­bü­mü­zün ta­ri­hi­ne ya­kı­şır şe­kil­de, onu ge­rek­ti­ği mer­te­be­le­re çı­kar­mak için eli­miz­den gelen her şeyi ya­pa­ca­ğız. İnşal­lah güzel ga­li­bi­yet­ler­le ligin üst sı­ra­la­rı­na doğru tır­ma­na­ca­ğız. Fut­bol­da ya­şan­ma­sı muh­te­mel her şeyi ya­şa­dık, şans fak­tö­rü de bi­zim­le bir­lik­te de­ğil­di. Bu ko­nu­da dok­tor­la­rı­mız, te­ra­pist­le­ri­miz her­kes elin­den ge­le­nin en iyi­si­ni ya­pı­yor, bir­çok konu da çö­zül­dü. Şu anda Ro­nal­do Men­des ha­ri­cin­de ta­kı­mı­mız­da sakat bir oyun­cu­muz da kal­ma­dı. Uma­rım bun­dan sonra bu tarz sa­kat­lık­lar, şans­sız­lık­lar ya­şa­ma­ya­rak lige devam eder ve iyi so­nuç­lar alı­rız" dedi. 'HO­CA­MI­ZIN GELİŞİ İLE OYUN­CU­LA­RIN MOTİVAS­YO­NU ARTTI' Bü­lent Uygun ile yol­la­rı ayır­dık­tan sonra tek­nik di­rek­tör­lük gö­re­vi­ne 1+1 yıl­lı­ğı­na Hamza Ham­za­oğ­lu'nun ge­ti­ril­me­si­ni takım mo­ti­vas­yo­nu açı­sın­da de­ğer­len­di­ren Se­li­moğ­lu, "Ho­ca­mı­zın ge­li­şi, oyun­cu ar­ka­daş­la­rı­mı­zın üze­rin­de ekst­ra bir mo­ti­vas­yon ya­rat­tı. Ho­ca­mız kıy­met­li bir tek­nik adam, ta­kım­da da bunu hem tek­nik ola­rak hem de oyun­cu­la­rın po­tan­si­ye­lin­de gö­rü­yo­ruz. Her hafta üze­ri­ne ko­yu­yor­lar, daha iyi de ola­cak­tır diye dü­şü­nü­yo­rum" dedi.


Haber Merkezi