Tarih: 27.10.2021 09:23

Öz Gıda İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Çukutli'den Çaykur Çay fabrikalarına ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Öz Gıda İş Sen­di­ka­sı Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Halil Çu­kut­li, 18-19 Ekim 2021 ta­rih­le­rin­de Doğu Ka­ra­de­niz Rize Şube Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri ile bir­lik­te başta Çay­kur Hem­şin Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­sı olmak üzere Genel Mü­dür­lük, Cum­hu­ri­yet ve 100.Yıl Çay Pa­ket­le­me, Es­ki­pa­zar, Ka­le­cik ve Arak­lı çay fab­ri­ka­la­rı­na zi­ya­ret­te bu­lun­du. Çay­kur yö­ne­ti­ci­le­riy­le bir araya geldi.

Zi­ya­re­ti­ne ilk ola­rak kazan pat­la­ma­sı­nın ya­şan­dı­ğı Hem­şin Or­ga­nik Çay Fab­ri­ka­sı ile baş­la­yan Öz Gıda İş Sen­di­ka­sı Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Çu­kut­li, ka­za­nın mey­da­na gel­di­ği yerde in­ce­le­me­ler­de bu­lu­na­rak yet­ki­li­ler­den bilgi aldı. Daha sonra be­ra­be­rin­de­ki heyet ile bir­lik­te Fab­ri­ka Müdür Yar­dım­cı­sı Recep Kap­lan'ı zi­ya­ret eden Çu­kut­li ya­şa­nan kaza ne­de­niy­le geç­miş olsun di­le­ğin­de bu­lun­du.

Son­ra­sın­da Çay­kur Genel Mü­dür­lü­ğü'ne geçen Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Halil Çu­kut­li ve be­ra­be­rin­de­ki heyet Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim'i ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.
Çay­kur Genel Müdür Yar­dım­cı­la­rı Er­dinç Ha­ti­noğ­lu ve Zeki Ka­ra­oğ­lu'nun da yer al­dı­ğı zi­ya­ret­te, Hem­şin ve Es­ki­pa­zar Çay Fab­ri­ka­la­rın­da mey­da­na gelen ta­lih­siz ka­za­lar ne­de­niy­le Alim'e baş­sağ­lı­ğı ve geç­miş olsun di­le­ğin­de bu­lu­nan Çu­kut­li, vefat eden üye­le­ri­miz Sinan Taş­kın, Ra­ma­zan Ha­ci­sa­li­hoğ­lu ve Hacı Te­me­loğ­lu'na Allah'tan rah­met di­le­di.
Zi­ya­ret­ten do­la­yı memnu­ni­yet­le­ri­ni ifade eden Çay­kur Genel Mü­dü­rü Yusuf Ziya Alim ise ve­ri­len des­tek­ten do­la­yı Genel Baş­kan Yar­dım­cı­sı Halil Çu­kut­li'ye te­şek­kür etti.
Cum­hu­ri­yet ve 100. Yıl Pa­ket­le­me zi­ya­ret­le­ri
Daha sonra Cum­hu­ri­yet çay fab­ri­ka­sı ve 100. yıl çay pa­ket­le­me fab­ri­ka­la­rı­nı zi­ya­ret ede­rek üre­tim ve ya­pı­lan ça­lış­ma­lar hak­kın­da bilgi alan ve çay yapım aşa­ma­la­rı­nı ye­rin­de in­ce­le­yen Çu­kut­li, tesis yet­ki­li­le­ri­ne ve ça­lı­şan­la­rı­na ba­şa­rı di­le­ğin­de bu­lun­du.
Çu­kut­li, zi­ya­ret et­ti­ği­miz fab­ri­ka­lar­da çay üre­ti­mi hak­kın­da Cum­hu­ri­yet Çay Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü İbra­him Akgül ve 100. Yıl Çay Pa­ket­le­me Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Ömer Bolat'tan çayın eki­min­den, top­la­nı­şı­na, fab­ri­ka­da uy­gu­la­nan sol­dur­ma, kı­vır­ma, fer­man­tas­yon ve ku­rut­ma sü­reç­le­ri ile pa­ket­le­nip sa­tı­şa uygun hale ge­ti­ri­li­şi­ne kadar ge­çir­di­ği süreç hak­kın­da de­tay­lı bil­gi­ler aldık. Kıy­met­li yö­ne­ti­ci­le­ri­mi­ze mi­sa­fir­per­ver­lik­le­rin­den do­la­yı te­şek­kür edi­yo­rum" açık­la­ma­sın­da bu­lun­du.
Fab­ri­ka yet­ki­li­le­ri de zi­ya­ret­le­rin­den do­la­yı duy­duk­la­rı mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­re­rek te­şek­kür etti.
19 Ekim 2021 Salı günü ger­çek­leş­ti­ri­len zi­ya­ret prog­ra­mı­nın ikin­ci gü­nün­de; sı­ra­sıy­la Es­ki­pa­zar, Ka­le­cik ve Arak­lı Çay Fab­ri­ka­la­rı zi­ya­ret edil­di.
Es­ki­pa­zar Çay fab­ri­ka­sı zi­ya­re­tin­de Fab­ri­ka Mü­dü­rü Halil İbra­him Kur­naz ya­pı­lan gö­rüş­me­de, fab­ri­ka­da ya­şa­nan ta­lih­siz bir kaza so­nu­cu ça­tı­dan dü­şe­rek ha­ya­tı­nı kay­be­den üye­miz Hacı Te­me­loğ­lu'nun ve­fa­tı ile il­gi­li baş­sağ­lı­ğın­da bu­lu­nan Genel Baş­kan Yar­dım­cı­mız Halil Çu­kut­li, Ka­le­cik Çay Fab­ri­ka­sı Mü­dü­rü Osman Kal­cı­oğ­lu ile yap­tı­ğı gö­rüş­me­de çay se­zo­nu, çay sek­tö­rü­nün mev­cut du­ru­mu, sek­tör­de ya­şa­nan ge­liş­me­ler ve ça­lış­ma ha­ya­tı­na dair is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­du.
Arak­lı Çay fab­ri­ka­sı­na ya­pı­lan zi­ya­ret­te ise tem­sil­ci­ler ile bir araya gelen heyet, gün­dem­de yer alan ko­nu­lar üze­rin­de soh­bet etti.
Genel Baş­kan Yar­dım­cı­mız Halil Çu­kut­li'ye zi­ya­ret­le­rin­de Rize Şube Baş­ka­nı Hasan Fehmi Bur­sa­lı, Şube Baş­kan Yar­dım­cı­la­rı­mız Orhan To­pa­loğ­lu, Nec­det Ha­cı­os­ma­noğ­lu, Fatih Kan­de­mir, Şube Yö­ne­tim Ku­ru­lu Üye­le­ri­miz ve Çay­kur Tem­sil­ci­le­ri eşlik etti.


Ha­ber-Fo­to: Hasan KA­LEN­DER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —