Aksa Çoruh Elektrik'te kalite tazminatını sorgulamak çok kolay

Aksa Çoruh Elektrik

Aksa Çoruh Elekt­rik, abo­ne­le­ri­nin ha­yat­la­rı­nı sun­du­ğu di­ji­tal iş­lem­ler­le ko­lay­laş­tır­ma­ya devam edi­yor. Şir­ket, www.ak­sa­co­ruh.com ad­re­si üze­rin­den ka­li­te taz­mi­na­tı sor­gu­la­ma ve iade iş­lem­le­ri için abo­ne­le­ri­ne şu­be­ye gel­me­den yal­nız­ca T.C. kim­lik ya da vergi nu­ma­ra­sı ile zah­met­siz­ce hiz­met alma im­ka­nı su­nu­yor.

On­li­ne ve di­ji­tal işlem alt­ya­pı­sı­nı her geçen gün ge­liş­ti­ren Aksa Çoruh Elekt­rik, ka­li­te taz­mi­na­tı sor­gu­la­ma sü­reç­le­ri­ni web si­te­si­ne ta­şı­ya­rak abo­ne­le­ri­nin artık müş­te­ri hiz­met mer­kez­le­ri­ni zi­ya­ret et­me­den yal­nız­ca T.C. kim­lik ya da vergi nu­ma­ra­sı ile www.ak­sa­co­ruh.com ad­re­si üze­rin­den ka­li­te taz­mi­na­tı sor­gu­la­ma ve iade ta­lep­le­ri­ni ger­çek­leş­ti­re­bi­li­yor.
Aksa Çoruh Elekt­rik abo­ne­le­ri, web si­te­si üze­rin­den te­si­sat nu­ma­ra­sı, T.C. veya vergi kim­lik nu­ma­ra­sı ile bil­gi­le­ri­ni kolay ve zah­met­siz­ce sor­gu­la­ya­bi­li­yor. Di­ji­tal çağa uygun ola­rak ge­liş­ti­ri­len on­li­ne hiz­met ay­rı­ca­lı­ğı sa­ye­sin­de, Aksa Çoruh Elekt­rik'e baş­vu­ru yapan abo­ne­le­rin taz­mi­nat tu­ta­rı baş­vu­ru son­ra­sın­da he­sa­ba ya­tı­rı­la­rak işlem ta­mam­lan­mış olu­yor.

Ka­li­te taz­mi­na­tı sor­gu­la­ma ve iade iş­lem­le­ri için de­tay­lı bil­gi­ye 444 9 186 nu­ma­ra­lı çağrı mer­ke­zin­den, en yakın Aksa Çoruh Elekt­rik Müş­te­ri Hiz­met­le­ri Mer­kez­le­rin­den veya www.ak­sa­co­ruh.com web si­te­si üze­rin­den eri­şi­le­bi­li­yor.


Ha­ber-Fo­to: Ezgi Kay­gı­sız