AKES-DER'den ailelere ve öğretmenlere "Çocuk Gelişimi ve Psikoloji Semineri Projesi" için düğmeye basıldı

Güncel Haberler 28.10.2021 09:57:11 0
AKES-DER

Çocuk ve Ergen Psi­ki­yat­ri­si, Psi­ko­log, Dis­lek­si Eğit­me­ni ve ala­nın­da uzman ki­şi­ler­den olu­şan bir ekip ta­ra­fın­dan, Trab­zon ve Rize il­le­rin­de ve­ril­me­si plan­la­nan Çocuk Ge­li­şi­mi ve Psi­ko­lo­ji Se­mi­ne­ri Pro­je­si için ça­lış­ma­la­ra tüm hı­zıy­la baş­lan­dı.

Tüm aile­le­re ve öğ­ret­men­le­re ve­ril­me­si plan­la­nan se­mi­ne­rin ana te­ma­sı­nı;
Dav­ra­nış Bo­zuk­luk­la­rı, Dep­res­yon ve Kaygı Bo­zuk­luk­la­rı, Dik­kat Ek­sik­li­ği, Hi­pe­rak­ti­vi­te Bo­zuk­luk­la­rı oluş­tu­ru­yor.
Proje hak­kın­da ki de­tay­lar so­ru­lan AKES-DER Genel Baş­ka­nı Hasan KAN­SI­ZOĞ­LU şun­la­rı ifade etti:
'Bu pro­je­yi ilk duy­du­ğum­da beni çok he­ye­can­lan­dır­dı ve mutlu etti. Çünkü ço­cuk­la­rı­mız ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı ve ge­le­ce­ği­miz on­la­rın mi­ni­cik yü­rek­le­rin­de atı­yor.
On­la­rın zi­hin­sel, sos­yal ve psi­ko­lo­jik ge­li­şi­mi­ne bir nebze de olsa kat­kı­da bu­lu­na­bil­me­yi ba­şar­mak bizi çok mutlu eder dü­şün­ce­siy­le yola çık­tık. Proje ko­or­di­na­tör baş­kan­lı­ğı­nı yapan Ayfer MÜMİNOĞLU BULUT Hocam, ' Bu ko­nu­da bir proje ya­pa­bi­lir miyiz?' de­di­ğin­de hiç dü­şün­me­den el­bet­te ya­pa­bi­li­riz dedim ve hemen alt yapı ça­lış­ma­la­rı­na baş­la­dık. İlk etap­ta Trab­zon ve Rize il­le­rin­de ki tüm aile­le­re ve öğ­ret­men­le­re ver­me­yi plan­la­dı­ğı­mız se­mi­ne­ri diğer tüm il­ler­de de ver­me­yi he­def­li­yo­ruz. Çık­tı­ğı­mız bu yolda Allah bizi utan­dır­ma­sın.' En yakın za­man­da ger­çek­leş­ti­ril­me­si plan­la­nan Çocuk Ge­li­şi­mi ve Psi­ko­lo­ji Se­mi­ne­ri Pro­je­sin­de emeği ge­çecek olan her­ke­se ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz de­nil­di.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °