RTEÜ Rektörü ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Güncel Haberler 30.10.2021 15:59:14 0
RTEÜ Rektörü ÜAK Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldı

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si (RTEÜ) Rek­tö­rü Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, Ma­ni­sa Celal Bayar Üni­ver­si­te­si­nin ev sa­hip­li­ğin­de ger­çek­leş­ti­ri­len Üni­ver­si­te­le­ra­ra­sı Kurul Baş­kan­lı­ğı (ÜAK) Yö­ne­tim Ku­ru­lu Top­lan­tı­sı'na ka­tıl­dı.

Yük­se­köğ­re­tim Ku­ru­lu (YÖK) Baş­ka­nı Prof. Dr. Erol Özvar baş­kan­lı­ğın­da ger­çek­leş­ti­ri­len top­lan­tı­da, YÖK Baş­ka­nı Özvar bir ko­nuş­ma ger­çek­leş­tir­di.
YÖK ola­rak üni­ver­si­te­ler­le sıkça bir araya gelip bir­lik­te ça­lış­ma­yı plan­la­dık­la­rı­nı be­lir­ten Özvar, yük­se­köğ­re­tim­de yeni dö­nem­de üni­ver­si­te­ler­le daha ya­kın­dan bir ile­ti­şim ku­ra­rak, üni­ver­si­te­le­rin ku­rum­sal ve böl­ge­sel çe­şit­li iş bir­lik­le­ri çer­çe­ve­sin­de ger­çek­leş­tir­dik­le­ri top­lan­tı­la­ra iş­ti­rak et­me­ye devam et­tik­le­ri­ni söy­le­di.
Bu kap­sam­da ÜAK Yö­ne­tim Ku­ru­lu Top­lan­tı­sı'na ka­tıl­dı­ğı­nı ak­ta­ran Özvar, "Top­lan­tı ve­si­le­siy­le ÜAK Yö­ne­tim Ku­ru­lu­nu oluş­tu­ran üni­ver­si­te­le­ri­mi­zin de­ğer­li rek­tör­le­riy­le bir araya gelip, aka­de­mi­miz­de­ki son du­ru­mu ele aldık.
ÜAK'a ya­pı­lan baş­vu­ru­la­rın de­ğer­len­di­ril­me sü­re­ci­ne yö­ne­lik iyi­leş­tir­me ça­lış­ma­la­rı­nı gö­rüş­tük. YÖK ola­rak, üni­ver­si­te­le­ri­miz­le sıkça bir araya gel­me­yi ve bir­lik­te ça­lış­ma­yı plan­lı­yo­ruz.
Bu bağ­lam­da üni­ver­si­te­le­ri­miz­le daha ka­tı­lım­cı ve yakın ile­ti­şim için­de ola­rak, Türk yük­se­köğ­re­tim ha­ya­tı­na bir­lik­te büyük kat­kı­lar sağ­la­ya­ca­ğı­mı­za ina­nı­yo­rum." di­ye­rek ko­nuş­ma­sı­nı ta­mam­la­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °