ÇORUH EDAŞ, TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI'YI AĞIRLADI

Güncel Haberler 30.10.2021 16:02:27 0
ÇORUH EDAŞ, TEDAŞ GENEL MÜDÜRÜ YAPICI

Tür­ki­ye Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş. (TEDAŞ) Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı ve Genel Mü­dü­rü Ömer Sami Ya­pı­cı ve be­ra­be­rin­de­ki heyet, Çoruh Elekt­rik Da­ğı­tım A.Ş.'yi (Çoruh EDAŞ) zi­ya­ret etti. Zi­ya­ret­te, Çoruh EDAŞ Da­ğı­tım Ope­ras­yon­la­rı Genel Mü­dü­rü Ömer Kan­de­mir ve Şir­ket Mü­dü­rü Meh­met Aydın, te­da­rik sü­rek­li­li­ği ile ener­ji arzı ka­li­te­si­ni ge­liş­tir­mek ve tü­ke­ti­ci mem­nu­ni­ye­ti­ni ar­tır­mak için ya­pı­lan bakım - ona­rım, ya­tı­rım ve Ar-Ge ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da de­tay­lı bilgi pay­la­şı­mın­da bu­lun­du.

29.551 ki­lo­met­re­ka­re­lik alan­da, 1,9 mil­yon nü­fu­sun ya­şa­dı­ğı Art­vin, Gi­re­sun, Gü­müş­ha­ne, Rize, Trab­zon il­le­ri­ne bağlı 61 ilçe, 22 belde ve 1.536 köyde hiz­met veren Çoruh EDAŞ, TEDAŞ Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı ve Genel Mü­dü­rü Ömer Sami Ya­pı­cı ve be­ra­be­rin­de­ki he­ye­ti ağır­la­dı.
Hiz­met ka­li­te­si­nin ge­liş­ti­ril­me­si için ya­pı­lan tek­no­lo­ji ya­tı­rım­la­rın­dan SCADA mer­ke­zi­ni ye­rin­de in­ce­le­yen Ömer Sami Ya­pı­cı'ya, Çoruh EDAŞ'ın fa­ali­yet­le­ri hak­kın­da genel bil­gi­len­dir­me ya­pıl­dı.
DOĞAL AFET­TEKİ ÖZVERİLİ ÇA­LIŞ­MA­LAR İÇİN TEBRİK
Böl­ge­de mey­da­na gelen doğal afet­ler­le il­gi­li bil­gi­len­dir­me­de bu­lu­nan Çoruh EDAŞ Da­ğı­tım Ope­ras­yon­la­rı Genel Mü­dü­rü Ömer Kan­de­mir ve Şir­ket Mü­dü­rü Meh­met Aydın, ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sunma he­de­fiy­le böl­ge­nin zorlu arazi ve mev­sim şart­la­rı­na rağ­men ek­sik­siz sa­ha­da ol­duk­la­rı­nı ve yerel yö­ne­tim­ler­le iş bir­li­ği içe­ri­sin­de ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dür­dük­le­ri­ni be­lirt­ti. Ya­pı­cı, doğal afet­ler­de ke­sin­ti­siz ener­ji arzı sun­mak için 7/24 öz­ve­riy­le ça­lı­şan Çoruh EDAŞ'a te­şek­kür­le­ri­ni ilet­ti.


Ha­ber-Fo­to: Ezgi KAY­GI­SIZ


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °