Doçent Oldular

Güncel Haberler 1.11.2021 10:58:39 0
Doçent Oldular

Recep Tay­yip Er­do­ğan Üni­ver­si­te­si­nin (RTEÜ) çe­şit­li bi­rim­le­rin­de görev yapan 6 öğ­re­tim ele­ma­nı gir­miş ol­duk­la­rı do­çent­lik sı­na­vın­da ba­şa­rı gös­te­re­rek do­çent ol­du­lar.

Tıp Fa­kül­te­si Da­hi­li Tıp Bi­lim­le­ri Bö­lü­mü Çocuk Sağ­lı­ğı ve Has­ta­lık­la­rı Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Yasin Yıl­dız ile Rad­yo­lo­ji Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Gülen Bu­rak­ga­zi; Eği­tim Fa­kül­te­si Eği­tim Bi­lim­le­ri Bö­lü­mü Reh­ber­lik ve Psi­ko­lo­jik Da­nış­man­lık Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Fatih Ca­ma­dan, Eği­tim­de Ölçme ve De­ğer­len­dir­me Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Asiye Şen­gül Avşar ile Eği­tim Yö­ne­ti­mi Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Kar­san­tık ve İkti­sa­di ve İdari Bi­lim­ler Fa­kül­te­si Ma­li­ye Bö­lü­mü Bütçe ve Mali Plan­la­ma Ana­bi­lim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Önder Çal­ca­lı gir­dik­le­ri sı­na­vı ba­şa­ra­rak do­çent un­va­nı al­ma­ya hak ka­zan­dı­lar.
Bizde Yeni Ça­ye­li Ga­ze­te­si Yazı Aile­si ola­rak, öğ­re­tim ele­man­la­rı­nı gös­ter­dik­le­ri bu ba­şa­rı do­la­yı­sıy­la teb­rik edi­yor, almış ol­duk­la­rı un­van­la­rın önce ken­di­le­ri ve RTEÜ için sonra da yük­se­köğ­re­tim sis­te­mi­miz için ha­yır­lı ol­ma­sı te­men­ni­siy­le ça­lış­ma­la­rın­da ba­şa­rı­lar di­li­yo­ruz.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °