Diyanet Gençlik Ofisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Güncel Haberler 1.11.2021 11:02:42 0
Diyanet Gençlik Ofisinin Açılışı Gerçekleştirildi

Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ta­ra­fın­dan genç­le­re yö­ne­lik nezih bir ortam ha­zır­lan­ma­sı ama­cıy­la RTEÜ Mer­kez Kam­pü­sün­de­ki Ahmet Er­do­ğan Camii ya­nın­da ya­pı­lan Di­ya­net Genç­lik Ofi­si­nin açı­lı­şı ger­çek­leş­ti­ril­di.

Açı­lış­ta bir ko­nuş­ma yapan Rek­tör Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, üni­ver­si­te­le­rin dün­ya­nın çe­şit­li yer­le­rin­den gelen öğ­ren­ci­le­re ev sa­hip­li­ği yap­tı­ğı­nı, bu öğ­ren­ci­le­ri gerek eği­tim-öğ­re­tim ge­rek­se milli ve ma­ne­vi de­ğer­ler ışı­ğın­da ye­tiş­tir­mek gibi büyük bir so­rum­lu­luk­la­rı bu­lun­du­ğu­nu ha­tır­la­ta­rak, "Ge­le­ce­ği­mi­zin te­mi­na­tı olan genç­le­ri­mi­ze hem reh­ber­lik an­la­mın­da hem de bir­lik ve be­ra­ber­li­ğin pe­kiş­me­si­ne katkı sağ­la­ma­sı an­la­mın­da hiz­met ve­recek olan bu önem­li eseri ka­zan­dı­ran Di­ya­net İşleri Baş­kan­lı­ğı ve İl Müf­tü­lü­ğü­mü­ze te­şek­kür edi­yo­rum." dedi. Rek­tör, ese­rin RTEÜ'ye ve öğ­ren­ci­le­re ha­yır­lı ol­ma­sı­nı di­le­ye­rek ko­nuş­ma­sı­nı ta­mam­la­dı.

Daha sonra Di­ya­net Genç­lik Ofi­si­nin açı­lı­şı ger­çek­leş­ti­ril­di. Kur­de­le ke­si­mi­nin ar­dın­dan Rek­tör ve be­ra­be­rin­de­ki­ler Di­ya­net Genç­lik Ofi­si­ni ge­ze­rek il­gi­li­ler­den bilgi aldı.

Açı­lı­şa, Rek­tör Prof. Dr. Hü­se­yin Ka­ra­man, Rek­tör Yar­dım­cı­la­rı Prof. Dr. Adnan Yıl­maz ile Prof. Dr. Ahmet İshak Demir, İla­hi­yat Fa­kül­te­si De­ka­nı Prof. Dr. Şev­ket Topal, Rize İl Müf­tü­sü Naci Çak­mak­çı, Müf­tü­lük yet­ki­li­le­ri, aka­de­mik ve idari per­so­nel ka­tıl­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °