RİZE BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Güncel Haberler 5.11.2021 10:01:31 0
RİZE BELEDİYESİ ÖDÜLLÜ FOTOĞRAF YARIŞMASINDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Rize Be­le­di­ye­si ta­ra­fın­dan "Çift Teker Her Yere Yeter" Bi­sik­le­tin ha­ya­tı­mız­da­ki yeri adlı ödül­lü fo­toğ­raf ya­rış­ma­sı dü­zen­len­di.

Ya­rış­ma­da bi­rin­ci Yük­sek­ler­de Bi­sik­le­tim ve Ben isim­li fo­toğ­ra­fıy­la Tay­yip Topal, ikin­ci Akşam Vakti isim­li fo­toğ­ra­fıy­la Ege­men Yıl­maz, üçün­cü ise Be­mi­r­01 isim­li fo­toğ­ra­fıy­la Miraç Ayhan oldu.

Ya­rış­ma­da ödül­ler ise şu şe­kil­de tak­dim edi­lecek: Bi­rin­ci­lik Ödülü: 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let kaskı+ Koşu Saati+Bi­sik­let Göz­lü­ğü İkin­ci­lik Ödülü: 1 adet Bi­sik­let + Bi­sik­let alt ve üst kı­ya­fe­ti+Koşu ayak­ka­bı­sı Üçün­cü­lük Ödülü: 1 adet bi­sik­let + Bi­sik­let kro­no­met­re­si+Bi­sik­let el­di­ve­ni+ Koşu ayak­ka­bı­sı
Ve tüm ka­tı­lım­cı­la­ra temel fo­toğ­raf­çı­lık eği­ti­mi isim­li kitap he­di­ye edi­lecek. Ya­rış­ma­da, Av­ru­pa ha­re­ket­li­lik haf­ta­sı 2021 yılı slo­ga­nı olan "Sür­dü­rü­le­bi­lir Ula­şım: Sağ­lık­lı ve Gü­ven­li Ha­re­ket­li­lik" kap­sa­mın­da Rize'de bi­sik­let kul­la­nı­mı­nı teş­vik etmek, Bi­sik­le­ti fo­toğ­raf sa­na­tı ile bir­leş­tir­mek, Rize'de bi­sik­let­li ula­şı­ma ve gü­ven­li­ğe dik­kat çek­mek, Kent için­de oto­mo­bil­ler se­be­biy­le bi­sik­let­li­le­rin ya­şa­dı­ğı sı­kın­tı­la­rı dile ge­tir­mek, Bi­sik­let kül­tü­rü­nü ar­tır­mak ve bu ko­nu­da far­kın­da­lı­ğın art­tı­rıl­ma­sı amaç­lan­dı. Ya­rış­ma 16/09/2021-15/10/2021 ta­rih­le­ri ara­sın­da çe­ki­len fo­toğ­raf­lar ile ya­pıl­dı.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °