RESOB 2021 Başkanlar Meclisi Toplantısını Yaptı

Güncel Haberler 6.11.2021 11:49:54 0
RESOB 2021 Başkanlar Meclisi Toplantısını Yaptı

Rize Esnaf ve Sa­nat­kar­lar Oda­la­rı Bir­li­ği (RESOB) 2021 yılı Baş­kan­lar Kurul Top­lan­tı­sı RİDOS Ter­mal Otel­de ger­çek­leş­ti­ril­di.

Rize mer­kez ve il­çe­ler­de­ki 26 mes­lek oda baş­kan­la­rıy­la bir­lik­te 2021 yılı Esnaf Oda­lar bir­li­ği baş­kan­lar ku­ru­lun­da 2021 yılı ve ge­lecek he­def­ler de­ğer­len­di­ril­di. Bir­lik ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bilgi veren RESOB Baş­ka­nı Güven AKSOY, bir­li­ğin 2021 yı­lı­nı de­ğer­len­di­re­rek, "Gerek esnaf oda­la­rı bir­lik bi­na­mı­zı, ge­rek­se küçük esnaf sa­nat­ka­rı­mı­zın mu­ha­se­be­si­nin tu­tul­du­ğu mu­ha­se­be ofi­si­mi­zi, gerek tek­nik alt yapı ge­rek­se düzen ve di­zayn ba­kı­mın­dan çok iyi bir nok­ta­ya ge­tir­dik. Bi­na­mız­da bu­lu­nan eği­tim ve top­lan­tı sa­lo­nu­mu­zun ye­ni­den dü­zen­le­me ve bir­li­ği­mi­ze ya­kı­şa­cak bir yer ol­ma­sı için ça­lış­ma baş­lat­tık. 2021 Ocak ayı ba­şın­da top­lan­tı sa­lo­nu­mu­zu hiz­me­te ge­çir­dik. Esnaf Oda­lar Bir­li­ği ola­rak he­def­le­di­ği­miz hiz­met­le­ri kısa sü­re­de ver­di­ği­miz tak­vim içe­ri­sin­de ta­mam­la­dık. Tüm il ve il­çe­de ki oda baş­ka­nı­mız­la bir­lik­te oda­la­rı­mı­zı günün ko­şul­la­rı­na uygun gerek tek­nik ya­pı­sı­nı ge­rek­se iç di­zay­nı­nı esnaf sa­nat­kar­la­ra ya­kı­şır bir ko­nu­ma ge­tir­mek için 2022 yı­lın­da var gü­cü­müz­le ça­lış­ma­la­rı­mız devam edecek.
Baş­kan­lar ku­ru­lu­na ka­tı­lan tüm baş­kan­lar ve yö­ne­ti­ci ar­ka­daş­la­rı­ma te­şek­kür­le­ri­mi su­na­rım" dedi.
Açı­lış ko­nuş­ma­sı ar­dın­dan baş­kan­lar ku­ru­lun­da il ve il­çe­ler­de­ki oda­la­rın so­run­la­rı dile ge­ti­ril­di. 2021 yılı iti­ba­riy­le esnaf oda­la­rı­nın ek­sik­le­ri tes­pit edil­di.
2022 yı­lın­da oda­la­rın gerek fi­zi­ki ya­pı­sı ge­rek­se prog­ram, bil­gi­sa­yar ve tek­nik alt ya­pı­la­rı­nın iyi­leş­ti­ril­me­si için ge­re­ken ça­lış­ma­la­rın ya­pıl­ma­sı hak­kın­da görüş alış­ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du. Prog­ram oda baş­kan­la­rı­nın ve top­lan­tı­ya ka­tı­lan­la­rın ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı çe­ki­mi ile sona erdi.


Haber Merkezi


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °