ŞEYTANIN BACAĞI KIRILMIŞ OLDU...

Yazarlarımız 10.11.2021 11:04:31 0
ŞEYTANIN BACAĞI KIRILMIŞ OLDU...

Ç. Ri­zes­por; üzdü, üzdü, bek­le­di bek­le­di ve ni­ha­yet 12. haf­ta­da haf­ta­da hem iyi fut­bol, hem de gol ye­me­den net bir skor­la 2-0 galip geldi. Bu tüm fut­bol­cu­lar, yö­ne­ti­ci­ler ve se­yir­ci­si adına büyük se­vinç ve mut­lu­luk ve­si­le­si oldu.
Gerçi, geçen hafta Trab­zon'da iyi fut­bol or­ta­ya koy­muş­tu. Ancak şans­sız­lık ve be­ce­rik­siz­li­ği ya­nın­da, biraz da hata ya­pa­rak mağ­lup ol­muş­tu.
Ç. Ri­zes­por'un ba­şı­na Hamza Ham­za­oğ­lu gel­dik­ten sonra; takım da gözle gö­rü­lür, elle tu­tu­lur ge­liş­me­ler ol­ma­ya baş­la­mış­tı. Ta­kım­da bir­lik, be­ra­ber­lik, sa­mi­mi­yet, kay­naş­ma ve yar­dım­laş­ma yok de­necek kadar azdı. Hamza Ham­za­oğ­lu aşağı yu­ka­rı bunu sağ­la­dı. Bu maçta net bir şe­kil­de bunu gör­dük.
Maça ge­lecek olur­sak:
Bu maçın mut­la­ka ka­za­nıl­ma­sı ge­re­ki­yor­du. Her­kes bunun bi­lin­ciy­dey­di. İyi bir kadro ile oyuna baş­lan­dı. Ç. Ri­zes­por İlk yarı topu yer­den oy­na­yıp, iyi pas yapıp, ra­ki­be alan bı­rak­ma­dı.Bunda da son de­re­ce ba­şa­rı­lı oldu. Bas­kı­lı oy­na­yan Ç. Ri­zes­por ni­te­kim 11. da­ki­ka­da son haf­ta­la­rın form­da fut­bol­cu­su Selim Ay ceza sa­ha­sı içe­ri­sin­de ka­fay­la topu Alan­ya ağ­la­rı­na gön­der­di. Bu gol moral mo­ti­vas­yo­nu daha da ar­tır­dı ve de ta­kı­mı kam­çı­la­dı.
21. dak. Bold­rin' nın sert şutu di­re­ğin di­bi­ne çar­pa­rak dı­şa­rı çıktı.
İlk yarı hem güzel fut­bol, hem de 1-0 üstün mo­ra­lıy­la so­yun­ma oda­sı­na gitti.
İkinci yarı Ç. Ri­zes­por oyuna biraz tutuk baş­la­dı. Alan­ya sert fut­bo­lu ter­cih ede­rek, Ç. Ri­zes­por'u yıl­dır­ma­yı ter­cih etti. Bunda ba­şa­rı­lı ola­ma­dı. Çünkü aynı sert­li­ği RİZES­POR'DAN gö­rün­ce tırs­ma­ya baş­la­dı. Hakem Fırat Ay­di­nus'da buna mü­sa­de et­me­yin­ce, Ri­zes­por o; 15 da­ki­ka­lık Alan­ya bas­kı­sı­nı kır­mış oldu.
İkinci yarı daha henüz üç da­ki­ka önce oyuna dahil olan Kevin Dabo, mü­kem­mel ça­lım­lar­la Alan­ya ceza sa­ha­sı­na daldı ve dü­şü­rül­dü. Hakem te­ret­tüt­süz pe­nal­tı nok­ta­sı­nı gös­ter­di.Tabii ki bu Pe­nal­tı­nın atı­şı­na Bold­rin hiç yak­laş­ma­dı. Çünkü o ko­nu­da sa­bı­ka­lıy­dı. Sa­ha­nın iyi­le­rin­den Dam­jan Do­ko­viç pe­nal­tı­yı kul­lan­dı. Du­ru­mu 2-0'a ge­tir­di. Bu haf­ta­lar sonra alı­na­ma­yan üç pu­anın alın­ma­sı­na ye­ter­li oldu. Sonuç ola­rak: Daha henüz bu ga­li­bi­yet­le ligde bizim için hiç bir şey de­ğış­miş de­ğil­dir. Bu daha henüz baş­lan­gıç. Seri devam et­me­li­dir. Aksi halde iş cid­di­ye­ti­ni ko­ru­yor. Halen en­tü­be du­ru­mu devam edi­yor. Ama iyi sin­yal­ler de gel­me­ye baş­la­di. İnşal­lah böyle güzel oyun­lar ve iyi so­nuç­lar al­ma­ya devam ede­riz.
Acil ola­rak te­men­nim­dir….


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °