Tarih: 11.11.2021 09:36

İLÇEMİZDEKİ KÖY YOLLARINDAKİ BÜYÜK DEĞİŞİM DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Rize İl Özel İda­re­si ekip­le­rin­ce ya­pı­mı ta­mam­la­nan ve top­lam­da 11 köye hitap eden il­çe­miz­de­ki Şa­ir­ler Va­di­si grup yolu; as­falt­la­ma­sı, pa­ra­pet du­va­rı, su ka­na­lı, 180 de­re­ce ayna, ba­ri­yer­le­ri ve yol çiz­gi­le­riy­le ka­ra­yol­la­rı stan­dar­dı­nı arat­ma­yan bir ya­tı­rım oldu.

İl Genel Mec­li­si Baş­ka­nı İbra­him Türüt, her ha­liy­le örnek bir proje olan il­çe­miz­de­ki Şa­ir­ler Va­di­si Grup yo­lu­nu AK Parti Ça­ye­li İlçe Baş­ka­nı İshak Ka­ra­han, İlçe Yö­ne­ti­mi, İl Genel Mec­li­si Üye­le­ri Ömer Latif Yağcı, Adnan Karal ve köy muh­tar­la­rı­nın ka­tı­lım­la­rıy­la ye­rin­de in­ce­le­di.

İncel­me­le­rin ar­dın­dan açık­la­ma­da bu­lu­nan Baş­kan Türüt, ça­lış­ma­nın bölge halkı ta­ra­fın­dan büyük bir tak­dir gör­dü­ğü­nü be­lir­te­rek "2020 yı­lın­da mer­kez ve tüm il­çe­le­ri­miz­de bu­lu­nan grup yol­la­rı­mız­da baş­lat­tı­ğı­mız ça­lış­ma­la­rı­mı­za 2021 yı­lın­da da ara­lık­sız devam edi­yo­ruz. Şa­ir­ler va­di­si grup yo­lu­muz 11 köye hitap et­me­si­nin ya­nın­da önem­li bir tu­rizm böl­ge­si olan Ağa­ran Şe­la­le­si­ne de ula­şım sağ­la­dı­ğın­dan ay­rı­ca bir önem arz edi­yor. Kurum ola­rak tek ga­ye­miz va­tan­daş­la­rı­mı­za çağın ge­rek­le­ri­ne uygun kon­for­lu bir ula­şım im­ka­nı sağ­la­mak. Bu çer­çe­ve­de hum­ma­lı ve öz­ve­ri­li bir şe­kil­de sür­dür­dü­ğü­müz bu ça­lış­ma­lar, ka­li­te­li hiz­me­ti de be­ra­be­rin­de ge­ti­ri­yor. Emeği geçen tüm ar­ka­daş­la­rı­mı­za te­şek­kür edi­yo­rum. Bölge hal­kı­mı­za ha­yır­lı olsun" dedi. Baş­kan Türüt ilçe prog­ra­mı­nın de­va­mın­da Yamaç, Se­li­mi­ye, Ya­nık­dağ ve Sırt Köyü'nü zi­ya­ret ede­rek ta­mam­la­nan ve devam eden taş duvar ve as­falt­la­ma ça­lış­ma­la­rı­nı takip etti.


Haber: Bay­ram Ali Ka­val­cı
Foto: Yaşar Akar­su




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —