RİZE ESKİ MİLLETVEKİLİ YOLU YAPMADIKLARI İÇİN KARAYOLLARINDAN ŞİKÂYETÇİ

Güncel Haberler 13.11.2021 10:22:25 0
RİZE ESKİ MİLLETVEKİLİ YOLU YAPMADIKLARI İÇİN KARAYOLLARINDAN ŞİKÂYETÇİ

Rize'den 19-20-21. dönem ANAP Mil­let­ve­kil­li­ğin­de bu­lu­nan Rize Mil­let­ve­ki­li Ahmet Kabil 1 yıl önce iha­le­si ya­pı­lan yol niye ta­mam­lan­ma­dı diye Ka­ra­yol­la­rı ku­ru­mun­dan cevap bek­le­di­ği­ni açık­la­dı.

Rize'de 3 dönem Mil­let­ve­kil­li­ği yapan eski ANAP Mil­let­ve­ki­li Ahmet Kabil yap­tı­ğı açık­la­ma­da şun­la­rı söy­le­di''Üç gün­dür te­le­viz­yon­lar­da ve sos­yal med­ya­da Rize Küçük çayır İl yolu, Tekke köyü mev­ki­in­de mey­da­na gelen tra­fik ka­za­sı­nın gö­rün­tü­le­ri ya­yın­la­nı­yor.
Yolda ki yoğun tra­fik bir­çok iller ara­sın­da­ki tran­sit oto­yol­lar­da dahi yok­tur. Yolun stan­dar­dı tra­fi­ği ta­şı­ma­dı­ğı Ka­ra­yol­la­rı yet­ki­li­le­rin­ce tes­pit edil­miş, Mu­ra­di­ye Bel­de­si­ne kadar duble yol ol­ma­sı­na karar ve­ril­miş. Yolun etüt­le­ri ya­pıl­mış, tü­nel­le­rin, köp­rü­le­rin detay pro­je­le­ri bi­ti­ril­dik­ten sonra Ka­ra­yol­la­rı ta­ra­fın­dan duble yolun iha­le­si 1 yıl önce ya­pıl­mış­tır.
Ovit Tü­ne­li yolu da ya­pıl­ma­dı
Ancak hala gü­zer­gah­ta bir ha­re­ket yok­tur. Ovit Tü­ne­li bağ­lan­tı yol­la­rın­da da aynı durum devam edi­yor. Bu ben­zer­lik­ler bir te­sa­düf mü? Merak edi­yo­rum. Benim eski ku­ru­mum olan ka­ra­yol­la­rın­da­ki ben­zer en­gel­le­me­le­rin ne­de­ni nedir, an­la­ma­ya ça­lı­şı­yo­rum. Yoksa yine, komşu bü­rok­rat­la­rı­mı­zın en­ge­li­ne mi ta­kı­lı­yor, diye dü­şü­nü­yo­rum. Bu me­ra­kı­mı il­gi­le­rin dik­ka­ti­ne su­nu­yo­rum'' dedi.


Ha­ber-Fo­to: İsmet KÖ­SOĞ­LU


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °