ÇAYKUR'UN 8. ÇAY SATIŞ MAĞAZASI DİYARBAKIR'DA AÇILIYOR

Güncel Haberler 15.11.2021 09:22:56 0
ÇAYKUR

Doğal ve sağ­lık­lı çay çe­şit­le­ri­ni Tür­ki­ye'nin dört bir ya­nın­da tü­ke­ti­ci­ler­le bu­luş­tu­ran Çay­kur, 8'inci ma­ğa­za­sı­nı Me­zo­po­tam­ya Gurme ve Yö­re­sel Lez­zet­ler Fuar Gün­le­ri'nde Di­yar­ba­kır'da açı­yor.

Çay­kur, üret­ti­ği doğal ve sağ­lık­lı çay çe­şit­le­ri­ni yurt içi ve yurt dı­şın­da tü­ke­ti­ci­ler­le bu­luş­tur­mak için ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­rü­yor. Ulus­la­ra­ra­sı fu­ar­lar­da dün­ya­ya açı­lan Çay­kur, yurt için­de de çay satış ma­ğa­za­la­rı zin­cir hal­ka­sı­nı ge­niş­le­ti­yor. Çay­kur, Rize, Art­vin, Gi­re­sun, Er­zu­rum, İstan­bul ve An­ka­ra'dan sonra 8'inci çay satış ma­ğa­za­sı­nı haf­ta­ya Di­yar­ba­kır'da açı­lı­yor.

Kent­te 16-21 Kasım'da dü­zen­le­necek olan ve Rize'nin onur ko­nu­ğu ola­rak ka­tı­la­ca­ğı Me­zo­po­tam­ya Gurme ve Yö­re­sel Lez­zet­ler Fuarı kap­sa­mın­da ma­ğa­za açı­lı­şı­nı ger­çek­leş­ti­recek olan Çay­kur, en özel çay­la­rı­nı tü­ke­ti­ci­ler­le bu­luş­tu­ra­cak.
Çay­kur Genel Müdür ve YK Baş­ka­nı Yusuf Ziya ALİM kuru çay satış ve pazar pa­yı­nı ar­tır­mak için Doğu ve Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu Böl­ge­sin­de temas ve in­ce­le­me­ler­de bu­lun­duk­la­rı­nı ha­tır­lat­tı. Bu kap­sam­da Di­yar­ba­kır'da 8'inci satış ma­ğa­za­sı­nı aça­cak­la­rı­nı be­lir­ten, Genel Müdür ALİM, 'Çay çe­şit­le­ri­mi­zin tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­si­ne su­nul­du­ğu çay satış ma­ğa­za­la­rı­mı­zın 8'in­ci­si­ni Di­yar­ba­kır'da aça­ca­ğız. Me­zo­po­tam­ya Gurme ve Yö­re­sel Lez­zet­ler Fuarı'na Rize onur ko­nu­ğu ola­rak ka­tı­lı­yor.
Bizde özel konuk ola­rakma­ğa­za­mı­zı böl­ge­de­ki diğer tüm ka­tı­lım­cı­la­rın ola­ca­ğı bir or­tam­da hiz­me­te aça­ca­ğız. Ma­ğa­za­la­rı­mız­da yeni arge ça­lış­ma­la­rı­mız so­nu­cun­da yeşil çay çe­şit­le­rin­den; maça çayı, detox, maça latte, he­di­ye­lik gurme çay ve yeni çı­ka­ra­ca­ğı­mız Fa­ra­bi, Aya­sof­ya, Di­yar­ba­kır keyif çayı gibi çay­lar­da tü­ke­ti­ci­le­rin be­ğe­ni­si­ne su­nu­la­cak' dedi.


Ha­ber-Fo­to: Bay­ram Ali KA­VAL­CI


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °