Tarih: 17.11.2021 09:31

Başkan Kansızoğlu'ndan Milletvekili Avcı'ya ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Kısa adı Ana­do­lu Kül­tür Eği­tim Spor Yar­dım­laş­ma Der­ne­ği AKES-DER Genel Baş­ka­nı Hasan Kan­sı­zoğ­lu Gazi Mec­lis­te Av­ru­pa Bir­li­ği Uyum Ko­mis­yo­nu Tür­ki­ye - Av­ru­pa Bir­li­ği Karma Par­la­men­to Ko­mis­yo­nu üyesi AK Parti Teş­ki­lat Baş­kan Yar­dım­cı­sı Rize Mil­let­ve­ki­li Mu­ham­med Avcı'yı T.B.M.M deki ma­ka­mın­da zi­ya­ret etti.

Zi­ya­ret­te Mil­let­ve­ki­li Avcı'ya AKES-DER'in ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da bilgi veren baş­kan Kan­sı­zoğ­lu çözüm öne­ri­le­ri üze­ri­ne kap­sam­lı bir gö­rüş­me ger­çek­leş­ti­ri­lip is­ti­şa­re­ler­de bu­lu­nul­du.
Zi­ya­ret son­ra­sı açık­la­ma­da bu­lu­nan baş­kan Kan­sı­zoğ­lu der­ne­ği­miz ça­lış­ma­la­rı hak­kın­da sayın ve­ki­li­miz­le is­ti­şa­re­ler­de bu­lun­duk. Rize'miz için önem­li ve se­vi­len bir si­ya­set­çi ay­rı­ca Rize'mizde ya­pıl­mak­ta olan ha­va­la­nı , şehir has­ta­ne­si ve lo­jis­tik mer­ke­zi ya­pım­la­rın­da büyük emeği bu­lu­nan bir isim sayın ve­ki­li­mi­ze gös­ter­miş ol­du­ğu yakın ilgi ve ala­ka­sın­dan do­la­yı son­suz te­şek­kür ede­rim ifa­de­le­ri­ne yer verdi.
Zi­ya­ret ha­tı­ra fo­toğ­ra­fı­nın ar­dın­dan son­lan­dı.


Ha­ber-Fo­to: Mus­ta­fa SAKLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —