EKONOMİ SIFIR ÇEKİYOR

Yazarlarımız 17.11.2021 09:46:47 0
EKONOMİ SIFIR ÇEKİYOR

Gü­nü­müz Tür­ki­ye'sinde gi­di­şa­tın iyi ol­ma­dı­ğı­nı gö­rü­yo­ruz. Eko­no­mik, sos­yal, kül­tü­rel ba­kım­dan müt­hiş bir yoz­laş­ma dü­ze­ni ya­şı­yo­ruz.
İnsan­la­rı öte­ki­leş­tir­mek had saf­ha­da.
Kol­tuk uğ­ru­na üç gün­lük dün­ya­da müt­hiş bir hırs ve kavga almış ba­şı­nı gi­di­yor.
Eko­no­mik sı­kın­tı­lar­la bo­ğu­şan büyük bir kesim var­ken önem­li bir azın­lı­ğın sal­ta­nat sür­dü­ğü inkar edi­le­mez.
İnsa­nı­mı­zı geren si­ya­se­tin ba­şın­da­ki li­der­le­rin kol­tuk kav­ga­sı­nı gör­me­yen kör ol­ma­lı. Si­ya­si li­der­le­rin bir­bir­le­riy­le kom­şu­luk kav­ga­sı, mal, para alış­ve­ri­şi ol­ma­dı­ğı­na göre kol­tuk kay­bet­me­mek için bu hırs niye.
46 yıl sal­ta­nat süren Sul­tan Sü­ley­man'a kal­ma­yan dünya kim­se­ye kal­maz. He­pi­miz gi­di­ci­yiz, önem­li olan hoş sada bı­rak­mak ol­ma­lı.
Çok bariz gö­rü­lü­yor ki yakın za­man­da önü­mü­ze san­dık ge­lecek. Si­ya­set­çi­ler mey­dan­lar­da boy gös­ter­me­ye baş­la­dı bile, si­ya­set­çi­ler her fır­sat­ta es­na­fın va­tan­da­şın der­di­ni din­li­yor.
Pa­ha­lı­lık al­tın­dan kal­kı­la­cak du­rum­da değil.
Mut­fak Tüpü, mazot, ben­zin, do­ğal­gaz elekt­rik fi­yat­la­rı­nın yük­sek­li­ği­ni kol­tuk­ta otu­ran­lar hariç her­kes ya­kın­dan his­se­di­yor. Pan­de­mi do­la­yı­sıy­la suni ola­rak yük­sel­ti­len ev ki­ra­la­rı uçmuş du­rum­da.
Ta­ma­mı atan­mış­lar­dan mey­da­na gelen Ba­kan­lar Ku­ru­lun­dan çıt çık­mı­yor varsa yoksa tek adam Genel Baş­kan söz sa­hi­bi. Bütün yük Genel Baş­ka­nın omu­zun­da.
83 yıl önce ara­mız­dan ay­rı­lan TC Dev­le­ti­nin ku­ru­cu­su Gazi Mus­ta­fa Kemal'i bir kez daha mil­let­çe rah­met­le andık.
Son yıl­lar­da Gazi Mus­ta­fa Kemal'i anma ko­nu­sun­da mil­le­ti­mi­zin çok önem ver­di­ği dik­kat­ler­den kaç­mı­yor.
Yaşlı genç, kadın erkek de­me­den bin­ler­ce insan saygı için adeta nö­be­te ko­şu­yor.
Mil­le­tin ku­ru­cu­su­na her geçen gün artan say­gı­sı sev­gi­si­nin se­be­bi ne ola­bi­lir acaba.
Son yıl­lar­da en tepe nok­ta­lar­da ma­kam­da otu­ran­la­rın Milli Bay­ram­la­rı­mı­za çe­şit­li ba­ha­ne­ler­le ka­tıl­ma­dık­la­rı­nı unut­ma­dık.
Çe­şit­li se­bep­ler­le unut­tu­rul­mak is­te­ni­len, ka­tı­lım­la­rın ol­ma­sı için bütün ça­ba­la­rın gös­te­ril­di­ği za­man­lar­da Ata­türk sev­gi­si niye ar­tı­yor dü­şün­dü­nüz mü?
Türk Mil­le­ti li­de­ri­ni unut­maz.
Türk Mil­le­ti ze­ki­dir. Ça­lış­kan­dır.
Bütün par­ti­ler, Mil­le­tin ve T.C. Dev­le­ti­nin ge­le­ce­ği­ni dü­şü­ne­bil­se Mil­le­tin gön­lün­de her zaman yer ala­cak­tır bugün Gazi Mus­ta­fa Kemal'in yer al­dı­ğı gibi.
Ne Mutlu Tür­küm Di­ye­ne.


Cuma 27.2 ° / 18.3 °
Cumartesi 29.3 ° / 20.6 °
Pazar 22 ° / 18.2 °