İyi ki Rize'nin güzel insanları var… İyi ki Azat Kültür Sanat Derneği var…

İyi ki Rize

Rize güzel bir et­kin­li­ğe ev sa­hip­li­ği yaptı.
Usta Eller çay di­ya­rın­da bu­luş­tu. Ku­ru­luş amaç­la­rın­dan bi­ri­nin ili­miz kül­tür sa­na­tı­na des­tek ver­mek olan Azat Kül­tür Sanat Der­ne­ği Baş­ka­nı Hakan Güven ve Baş­kan Yar­dım­cı­sı Ömer Ya­zı­cı olmak üzere emeği geçen her­ke­si bir Ri­ze­li ola­rak en kalbi duy­gu­la­rım­la kut­lu­yo­rum.
Rize'de yayın ha­ya­tı­na eser­ler katan ar­ka­daş­la­rı­mız Usta ka­lem­ler el sa­nat­la­rı gün­le­ri­ne ka­tı­lan Ömer Ya­zı­cı, Tahir Orhon, Mus­ta­fa Kutlu, Arif Ka­ra­de­niz, Mu­am­mer Sa­rı­meh­met, Emin Ali Kal­cı­oğ­lu, Şük­ran Yağcı, Ömer Kes­kin, Son­gül Önder, Meh­met Ali Güneş, Fatih Ter­zi­oğ­lu, Kadir Yıl­dız ve Erva Kopuz eser­le­ri­ni üre­tim­le­ri­ni Ri­ze­le­rin be­ğe­ni­si­ne sun­du­lar. Bu güzel olu­şum bir ger­çe­ği bir kez daha or­ta­ya koydu. Rize'de ne güzel eser­ler üre­ti­li­yor. Yayım dün­ya­sı­na katkı da bu­lu­nan be güzel in­san­lar var.
De­va­mı­nı bek­li­yo­rum. Rize adına bu gü­zel­lik­le­re imza atan­la­rı, or­ta­ya eser­ler ko­yan­la­rı bir kez daha kut­lu­yor, gü­zel­lik­le­ri­nin daim ol­ma­sı­nı di­li­yo­rum.